Kungsbygget Adventure Park

Få en dag midt i naturen fyldt med oplevelser

Ikke langt fra Halmstad og skisportsområdet Vallåsen ligger Kungsbygget Adventure Park. Kungsbygget Adventure Park ligger idyllisk midt i skovområdet, og I kan vælge mellem en masse forskellige aktiviteter. Kungsbygget startede oprindeligt som skisportssted i 1986, men i 2011 blev skiløjperne lukket, og området består nu af en masse forskellige udendørs aktiviteter. På stedet finder I en lille kiosk, hvor det også er muligt at købe mad.

Zipline og sommerkælkebane

Der er aktiviteter for både store og små. I kan f.eks. booke en tur på sommerkælkebanen, prøve zipline, cykle på mountainbike eller klatre. Vælger I at prøve kræfter med ziplinebanen, kan I se frem til en faldhøjde på 72 meter og en enten 670 eller 740 meter lang bane, hvor I kan nå en hastighed på helt op til 85 km/t! Har I mod på at holde øjnenn åbne undervejs ned, kan I nyde den fantastiske udsigt over Halland. En anden sjov og anderledes oplevelse er sommerkælkebanen, som ligner en bobslædebane lidt, men som er lavet af metal. Her styrer I selv hastigheden ved hjælp af kælkens bremse. Kælkebanens 935 meter snor sig mellem træerne gennem skoven. I kan køre to personer sammen på kælken, så børn helt ned til treårsalderen kan også få lov til at prøve en tur.

Mountainbiking og Bungy Rocket

Er I den aktive familie, som elsker at bruge jeres kroppe, kan I vælge at leje en mountainbike og prøve kræfter med en af banerne. De mest modige i familien kan prøve Bungy Rocket, hvor I med kraftige gummibånd skydes 25 meter op i luften og på vej ned igen oplever følelsen af vægtløshed i et frit fald, og selvom turen er kort, så er det en adrenalinfyldt oplevelse. 

Kort

Vis på kort