Villa Sjötorp

Velkommen til bredfjället

Villa Sjötorp, Ljungskile

Bredfjället er et af Bohuslän's mange bjergområder, to kvadratkilometer stor skov, sø og mose. Her er bær og svampe, elg og tjur, af og til endda ulv og los. Tidligere flygtede bønder og fattige til bjergene for at komme væk fra krig og arbejdsløshed. I dag ”flygter” mange af os hertil fra støj og stress til stilhed og skønhed for at plukke bær og svampe, motionere, fiske eller bare nyde naturen.

I ældre tider var Sverige og Danmark ofte i krig med hinanden, og Bohuslän var en dansk-norsk provins. I 1612 krydsede svenske soldater Göta-flodgrænsen og brændte 573 af provinsens 3.000 gårde ned. 30 af dem var placeret ved foden af ​​Bredfjället. Efter denne katastrofe - den brændende fejde - skjulte flere af de berørte bondefamilier sig heroppe på det øde, magre bjerg i håb om et bedre liv i fred og frihed. Sådan opstår de seks, syv lidt større gårde, hvor næsten alle har "bjerge" i deres navn. Norra Fjället, hvor hotellet ligger nu, blev brugt indtil 1954, Södra Fjället blev øde i 1950, mens Vargfjället stadig er beboet hele året rundt.

Fra 860 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Countryside Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Bohemeagtig luksus

Værelserne på Villa Sjötorp er individuelt indrettet med stor omhu og respekt for den originale arkitektur. Alle værelser har eget badeværelse - nogle med badekar. Nogle værelser har udsigt mod havet, mens andre har egen balkon. I kan også vælge et "Long Stay" - efter check-in tager I jer selv af jeres værelse, og I bliver ikke forstyrret af den daglige service, men får naturligvis rene håndklæder og lagner efter ønske.

På Villa Sjötorp tilberedes maden med den største respekt for råvarerne. Man forfiner hvad jorden, skoven, havet og søen leverer til køkkenet. Noget kommer direkte fra naturen, noget er produceret af lokale landmænd, mejerier eller andre steder. De fleste af leverandørerne er mindre producenter i lokalområdet.

Historic Hotels of Europe er en organisation for omkring 400 udvalgte hoteller i Europa. I en afstemning blandt hotelbesøgende i 2016 modtog Villa Sjötorp prisen for det højeste gastronomiske niveau, "Historic Hotels Gourmet Award 2017". 

Galleri

Kort

Vis på kort