Hotel Althoff Fürstenhof, Celle

Luksuriøse omgivelser ved porten til Lüneburger Heide

Hotel Althoff Fürstenhof ligger i den hyggelige og historiske by Celle. Er du på kør-selv-ferie og planlægger overnatning i Celle, så er her en unik løsning. Du får nem adgang til flere seværdigheder i byen, og du er garanteret et skønt værelse, flotte omgivelser og dejlig afslapning. Du vil helt sikkert føle dig udhvilet og klar til næste dags oplevelser efter en overnatning på dette fantastiske hotel.

Hotel Althoff Fürstenhof har 72 værelser og er et skønt sted at bo. Du bliver mødt af et serviceminded personale, som hver gang lever op til stedets høje standard, og du får en fantastisk beliggenhed. Hotellet med sine 5 stjerner ligger ikke langt fra Französischer Garten og Schloss Celle.

På hotellet findes både et spaområde, en indendørs pool samt motionscenter og sauna. Ligeledes har hotellet egen restaurant, hvor du kan nyde en udsøgt middag.

Fra 750 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
5* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Celle

Charmerende Celle

Byen er kendt for sine 500 pragtfulde, restaurerede og fredede bindingsværkshuse, der gør den gamle bydel, Altstadt, til noget ganske særligt. Et gågadeområde, der forener historie og forretningsliv, og danner de skønneste rammer om en dejlig shoppingtur.

I Celle ligger det elegante Celle slot, som fortæller en spændende historie. Og hvis I finder de fem talende gadelamper, der står i gågaden, fortæller også de gladeligt de forbipasserende historien om fortidens aristokratiske beboere.

I år 1771 blev den danske Dronning Caroline Mathilde og kongens livlæge og statsråd Struensee smidt i fængsel i Blåtårn i København efter en kærlighedsskandale. Struensee blev senere henrettet på grusomste vis på Øster Fælled, og Caroline Mathilde tvunget til exil i Celle, hvor hun boede i slottets østfløj i årene 1772-1775. I dag er en del af slottets museum viet til Caroline Mathilde.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Slesvig-Holsten og Nordtyskland

Få et tilbud