Hotel Schwalenberger-Malkasten

Afslappet og uformel

Hotel Schwalenberger Malkasten ligger midt i den herlige bindingsværksidyl med pæne værelser med badeværelse og tv. Desuden har hotellet en lille, hyggelig Bierstube og en fortræffelig restaurant med et bredt udbud af det gode tyske køkken. Alt sammen til yderst rimelige priser. Her er ikke tale om noget luksushotel, men om et dejligt hotel med en behagelig og uformel atmosfære, ideelt til nogle fredelige dage med afslapning og gode oplevelser i det smukke Weserbergland. 

Hotel Schwalernberger-Malkasten er et familiedrevet hotel, nu på 3. generation med Diane Vandieken (født Kotzenberg) ved roret. Her står man ikke tidligt op og morgenmaden serveres fra kl 8 til kl. 10. frokosten fra kl. 12 til kl. 14 og middagen fra kl. 18 til 21, hvor det varme køkken lukker. Hver dag er der 'happy hour' i Birestuben fra kl 18-19, og Bierstuben holder åbent til ud på aftene, afhængig af antal gæster.

Fra 315 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse inkl. morgenbuffet 

Rejseperiode:
Marts - december

Hotelstandard:
3* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Schwalenberg

NATUR OG BINDINGSVÆRKSIDYL

 

Schwalenberg ligger ca. 50 km fra rottefængerbyen Hameln og er den mest idylliske, lille bindingsværksby man kan forestille sig. Og allerede når man drejer fra landevejen og kører ind gennem byen på de toppede brosten på vej mod hotellet betages man af de smukke gamle huse og landsbyen særlige stemning.

Byen var traditionelt et tilholdssted for kunstmalere, og kunsten lever da også stadig i de gamle bindingsværkshuse. Her findes flere små gallerier, og malere kommer stadig på besøg for at arbejde med deres kunst. Og ikke mindst hotellets navn bærer præg af byens maleriske fortid.

Weserbergland, Teutoburger Wald eller Lipperland - kært barn har mange navne, byder på et væld af seværdigheder, både kulturelt og naturmæssigt, og på hotellet får I ved ankomst en oversigt (på dansk) over de mange udflugtsmuligheder. Også skovene omkring byen lokker med dejlige vandreture, og på turistkontoret kan I få brochurer over de afmærkede vandrestier.

Kort

Vis på kort

Galleri

Intern kommentar

Bestilles direkte på hotellet hos:

Diane Vandieken (f. Kotzenberg)
Hotel Schwalenberger Malkasten
( C.J.Kotzenberg GmbH & Co. KG)
Neue Torstrasse 1-5
32816 Schwalenberg

Tel.: +49 5284 98060
info@schwalenberger-malkasten.de
www.schwalenberger-malkasten.de

Almindelige overnatningspriser!
Nettopriser pr. person pr. nat 2019 inkl. morgenmad: (mup 25%)

Standard enkeltværelse  41,65 € - v/min 4 nætter 39,20 €
Standard dobbeltværelse 33,15 € - v/min 4 nætter 30,60 €
Komfort dobbeltværelse 38,25 € - v/min 4 nætter 35,70 €
Halvpension 13,60 pr. person pr. dag. 

Hund ikke tilladt!