Hotel Schwalenberger Malkasten

Afslappet og uformel

Hotel Schwalenberger Malkasten ligger midt i den herlige bindingsværksidyl med pæne værelser med badeværelse og tv. Desuden har hotellet en lille, hyggelig Bierstube og en fortræffelig restaurant med et bredt udbud af det gode tyske køkken. Alt sammen til yderst rimelige priser. Her er ikke tale om noget luksushotel, men om et dejligt hotel med en behagelig og uformel atmosfære, ideelt til nogle fredelige dage med afslapning og gode oplevelser i det smukke Weserbergland. 

Hotel Schwalernberger Malkasten er et familiedrevet hotel, nu på 3. generation med Diane Vandieken (født Kotzenberg) ved roret. Her står man ikke tidligt op og morgenmaden serveres fra kl 8 til kl. 10. frokosten fra kl. 12 til kl. 14 og middagen fra kl. 18 til 21, hvor det varme køkken lukker. Hver dag er der 'happy hour' i Birestuben fra kl 18-19, og Bierstuben holder åbent til ud på aftenen, afhængig af antal gæster.

Fra 405 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse inkl. morgenbuffet  

Rejseperiode:
Marts - december

Hotelstandard:
3* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Schwalenberg

NATUR OG BINDINGSVÆRKSIDYL

 

Schwalenberg er den mest idylliske, lille bindingsværksby man kan forestille sig. Og allerede når man drejer fra landevejen og kører ind gennem byen på de toppede brosten på vej mod hotellet, betages man af de smukke, gamle huse og landsbyens særlige stemning.

Den lille bindingsværksby har en lang historie, og i nyere tid har byen været hjemsted for mange kunstmalere, hvilket bl.a. har givet navn til hotellet "Malerkassen" og der er da også stadig et par mindre gallerier i landsbyen, hvor malere stadig kommer på besøg for at arbejde med deres kunst. Over byen på Schwalenberg (Svalebjerget) ligger slottet Burg Schwalenberg, der har haft en lidt omtumlet tilværelse de senere år. 

Byens små hygelige brostensbelagte gader inbyder til en lille slentretur, og fra kirkegården har I en formidabel udsigt mod vest over det bølgende landskab, mens skoven Schwalenberger Wald øst for byen strækker sig langt både nord- og sydpå og indbyder til lange vandreture. På turistkontoret kan I få brochurer over de afmærkede vandrestier.

Weserbergland, Teutoburger Wald eller Lipperland - kært barn har mange navne - byder på et væld af seværdigheder, både kulturelt og naturmæssigt, og på hotellet får I ved ankomst en oversigt (på dansk) over de mange udflugtsmuligheder. 

Kort

Vis på kort

Galleri