Hotel Zwei Mohren

Som at bo hos gode venner

Hotel Zwei Mohren ejes af familien Unger og der tales dansk på hotellet, hvilket mange er taknemmelige for. Værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle har badeværelse, tv, telefon og trådløst internet. Enkelte af hotellets værelser vender ud mod jernbanen, der løber langs Rhinen og kommer ganske tæt på hotellet, men bestiller I et komfortværelse, så er i sikker på en rolig nat. 

Hotellet har desuden en fremragende restaurant, og ofte kan man sidde på restaurantens dejlige terrasse og nyde morgenmaden eller middagen, mens flodbådene slider sig op mod strømmen. Det er Torsten Schambach, der chef i køkkenet hvor der fremtrylles pragtfulde og velsmagende retter, mens andre gøremål og den daglige drift af hotellet varetages af Sandra Schambach-Unger og hendes mor Else-Marie Unger, som begge taler dansk.

Specielt anbefaler vi hotellets komfortværelser, hvor der er ekstra god plads, og de fleste har desuden udsigt mod Rhinen. Alle værelser har naturligvis badeværelse med hårtørrer, tv og trådløst internet. Hotellet har også elevator.

Fra 565 kr.
pr. person pr. nat i Komfort dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. 

Rejseperiode:
Hele året 

Hotelstandard:
3* stjerner+
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Assmannshausen

Bo ved Rhinen

 

Her i Assmannshausen begynder Rhindalen med sine stejle bjergskråninger, utallige borge og slotte. På skråningerne vokser vin så langt øjet rækker, og langs flodbredderne i de små, pittoreske byer tilbydes vinsmagning og -salg i charmerende bindingsværkshuse. Og som alle andre byer ved Rhinen ligger Assmannshausen, og dermed hotellet, klemt inde mellem floden og jernbanen, hvilket kan være til gene for enkelte.

Assmannshausen er reelt en forstad til Rüdesheim, hvor det myldrer af liv i gaderne, i de mange knejper og restauranter. Men Assmannshausen kalder sig selv for porten til UNESCO's verdensarv "Oberes Mittelrheintal" - den mest romantiske del af Rhinens løb. Det er også Rotweingemeinde Assmannshausen, idet området giver druen Spätburgunder de bedste vækstbetingelser, så man her kan producere noget af Tysklands bedste rødvin.

 

 

Galleri

kort

Vis på kort

Priser

Fra 565 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • 1 nat i komfort dobbeltværelse inkl. morgenbuffet

 

 

Skønne dage ved Rhinen

Hotel Zwei Mohren tilbyder også en pakke med 5 dage/4 nætter inkl. middage, udflugter mm.

Læs mere om Skønne Dage Ved Rhinen.

Ekstra oplevelser

I kan også forlænge opholdet på Hotel Zwei Mohren med så mange nætter, I har lyst til, eller kombinere med et af vores mange spændende kør-selv-forslag i Tyskland.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.