Ringhotel Bömers, Alf/Mosel

Skønt hotel i idyllisk vinlandsby ved Mosel-floden

Ringhotel Bömers, Alf i Midttyskland
Ringhotel Bömers ligger i Alf ved Mosel-floden mellem Cochem og Traben-Trarbach og midt mellem de spændende byer Koblez og Trier. Og uanset hvilken vej I kører vil I møde bjergskråninger med snorlige rækker af vinstokke så lagt øjet rækker.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Mosel-floden, vil Ringhotel Bömers være det perfekte hotel til oplevelser i det spændende vinland med de mange hyggelige landsbyer. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 330 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lækker gastronomi og lokale vine

Det romantiske Ringhotel Bömers ligger I en lille idylliske vin-landsby ved Mosel-floden mellem Cochem og Bernkastel-Kues. Over byen ligger bjergskråninger med snorlige rækker af vinstokke og de omliggende skove der definerer landsbyen, sørger for frisk, ren luft. Her sørger familien Gleissner for, at alt er i den skønneste orden, fint og velplejet. Masser af lys, naturligt træ og varme farver samt et dejligt badeværelse gør opholdet rart og afslappende.

I restauranten sørger man for, at I får den bedste oplevelse. Her serveres både en fantastisk morgenmad og naturligvis overdådige middage, alene baseret på lokale råvarer og regionale specialiteter. Og så har hver dag i ugen sin specielle gastronomiske oplevelse.

Hotellet ligger pragtfuld i den lille vinby og tilbyder charmerende og hyggelige værelser samt egen beskyttet p-plads nær hotellet (gratis), udlejning af cykler og gratis adgang til nærliggende Vulkaneifeltherme Bad Bertrich. I nærheder finder I seværdigheder som Trier med romerske bygninger (UNESCO), Bernkastel-Kues, Traven-Trarbach og ikke mindst Mosels herlige vinområder.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud