Ringhotel Bundschu, Bad Mergentheim

Skønt hotel i vinområdet Franken

Ringhotel Bundschu, Bad Mergentheim i Midttyskland
Ringhotel Bundschu ligger i Franken syd for den vidunderlige vinby Würzburg. Her er området fuld af småbyer, hvor vindyrkning står øverst på listen, og hvor det mange steder er muligt at besøge de lokale vinboder og smage på de gyldne dråber.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Sydtyskland og Franken, vil Ringhotel Bundschu være det perfekte hotel et par nætter, så der er tid til at kigge nærmere på de pragtfulde Franken-vine i deres charmerende buttede flasker. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 465 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Moderne gourmetrestaurant med lokale råvarer

Det dejlige 4-stjernet Ringhotel Bundschu ligger nær ’Altstadt’ i Bad Mergentheim i den skønne Taubertal syd for Würzburg. Hotellet drives af familien Bundschu, som sørger for at kombinere frankisk gæstfrihed med smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser med et strejf af luksus. Omkring byen ligger vinområdet Franken med de berømte buttede ’Bocksbeutel’ flasker, og det er muligt at fordrive dagene med besøg på de mange vingårde og nyde de sirlige og endeløse rækker vinstokke.

Bundschu’s restaurant byder på stilfuld elegance og kulinarisk mangfoldighed. Her kan I opleve det ægte lokale frankiske køkken i samspil med nogle af områdets bedste vine. Man bruger udtrykket ’Heimatgenuss’ for netop at understrege de lokale råvarer forarbejdet med tradition og kreativitet.

Ringhotel Bundschu tilbyder flotte velindrettede værelser med en overdådig morgenbuffet, en moderne gourmetrestaurant, cykeludlejning og 200 kvm saunalandskab. I nærheden hkan I opleve Wurzburg (UNESCO), Bad Mergentheim Altstadt og hele tre spændende vinområder.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud