Ringhotel Central, Rüdesheim/Rhein

Dejligt hotel midt i Rüdesheim ved Rhinen

Ringhotel Central, Rüdesheim i Midttyskland
Ringhotel Central ligger i den skønne by Rüdesheim ved Rhinen. Her er i midt i et af Tysklands vigtigste vinområder med bl.a. Riesling-ruten, og byen er da også præget af de mange vinbønder. Her er kneiper og vinbarer nok til at tilfredsstille selv de mest tørstige sjæle.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Rhinen, vil Ringhotel Central være det perfekte hotel til oplevelser i det spændende vinland med de mange imponerende borge og slotte. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 420 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Med vin så langt øjet rækker

Ringhotel Central, der drives af familien Stiebler, ligger centralt i den smukke og pittoreske by Rüdesheim ved Rhinen. Rüdesheim er en oplevelse i sig selv, omgivet af vinmarker med snorlige rækker af vinranker så langt øjet rækker. Og hyggelige små gader med smukke bindingsværkshuse og utallige caféer og vinbarer. Midt i alt dette ligger Ringhotel Central som det naturlige udgangspunkt for oplevelser i den herlige Rhin-dal. Værelserne er pæne og velindrettede med al modern komfort.

Hotellets restaurant ”Stiebler’s” tilbyder lokale lækkerier med et internationalt strejf, understøttet af Rhin-regionenes fint udviklede dråber, for om noget er Rüdesheim vinbyen over dem alle. Foruden restauranten har hotellet en terrasse.

Ringhotel Central har en fantastisk beliggenhed midt i Rüdesheimhar og har 40 dejlige værelser, egen aflåst p-plads og garage mod gebyr, stilfuld smoking-lounge og arrangerer smagninger af vin og sekt. Nær Rüdesheim finder i seværdigheder som Rhindalen (UNESCO) med Lorelei, Kloster Hildegard og Riesling-ruten.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud