Ringhotel Krone, Friedrichshafen

Skønt hotel ved smukke Bodensee

Ringhotel Krone, Schnetzenhausen i Sydtyskland
Ringhotel Krone ligger i udkanten af Friedrichshafen, der smyger sig tæt op ad den imponerende Bodensee. Her kan I kigge nærmere på de imponerende Zeppelinere og måske endda komme ud at flyve med en af dem.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Sydtyskland, vil Ringhotel Krone være det perfekte hotel et par nætter, så I har tid til at nyde den fantastiske natur ved Bodensee. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 592 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Excellent køkken og eget destilleri

Det 4-stjernede Ringhotel Krone ligger i bydelen Schnetzenhausen få kilometer fra Friedrichshafens hyggelige havnepromenade. Lige udenfor hotellets dejlige haveanlæg står frugtplantagerne og bugner af æbler og kirsebær. Hotellet drives af familien Ruess, der sørger for en hyggelige og venlig atmosfære. Værelserne er flotte og velindrettede og hotellet byder også på uden- og indendørs swimmingpool med saunalandskab.

På Hotel Krone tager man sig af det gode liv, hvilket afspejles i restauranterne, Wintergarten eller Sommerterrassen, hvor der lægges vægt på gæstfrihed med venlig stemning, overdådige måltider og professionel service. Og i hotellets bar kan I nyde alt fra traditionelle cocktails til hotellets egne hjemmedestillerede snaps.

  • Lækre velindrettede værelser
  • Inden- og udendørs swimmingpool samt saunalanskab
  • Tennishal, minigolf og fitnessrum
  • Eget destilleri
  • Fremragende sydlig gastronomi
  • Seværdigheder i nærheden: Zeppelin museum, flyvetur med Zeppelin NT, blomsterøen Mainau, præhistoriske pælehuse (UNESCO).

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud