Ringhotel Silberkönig, Gutach/Schwarzwald

Fantastiske oplevelser ved Schwarzwald og Alsace

Ringhotel Silberkönig, Gutach im Breisgau i Sydtyskland
Ringhotel Silberkönig ligger lidt nord for Freiburg i det smukke Schwarzwald. Her kan I lade jer lokke over på den anden side af Rhinen til Alsace. Nyd en Tarte Flambée til frokost i det franske og nå tilbage til eftermiddagskaffen og et stykke ægte Schwarzwälder Kirchtorte.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Schwarzwald i Sydtyskland, vil Ringhotel Silberköning være det perfekte hotel et par nætter, hvor der er tid til det bedste af både tyske og franske smage. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 435 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Natur, frisk luft og herlige udsigter

Ringhotel Silberkönig er et charmerende hotel i autentisk Schwarzwald-stil, beliggende mellem Elztal og Simonswäldertal ca. 15 km nord for Freiburg. Herfra er det let at udforske Basel, Colmar og Strasbourg. Hotellet, der drives af familien Birmelin, lægger vægt på fred og ro i hotellets dejlige værelser og ukrukkede omgivelser, hvor gæsterne kan føle sig hjemme og bare nyde egnens smukke landskaber.

Hotellets restaurant kombinerer afslappet eksklusivitet med et spændende regionalt køkken. Her får I en venlig og personlig service, mens I nyder ”god old cuisine” fortolket naturligt og på moderne vis. Og da hotellet ligger mellem Badens vinområder, byder vinkortet naturligvis på nogle af regionens bedste og mest eksklusive vine.

Ringhotel Silberkönig ligger midt i Badens smukke vinområde og byder på 41 dejlige værelser, et excellent regionalt køkken og en restaurant og terrasse med udsigt over dalen, der lokker med mange dejlige vandremuligheder. I nærheden finder I seværdigheder som Freiburg med slot, Schwarzwald samt Alsace med Colmar og Strasbourg.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud