Ringhotel Waldschlösschen, Schleswig

Flot spahotel nær historiske Schleswig

Ringhotel Waldschlösschen, Schleswig i Nordtyskland
Ringhotel Waldschlösschen er et fremragende hotel beliggende i grønne omgivelser i udkanten af Schleswig. Hotellets restaurant lokker med høj kulinarisk kvalitet og desuden findes spa med bl.a swimmingpool. Området er kendt for dets vikinge historie, besøg fx vikingemuseet i Hedeby og forsvarsværket Dannevirke.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer forbi Schleswig, vil Ringhotel Waldschlösschen være det perfekte hotel for at slappe af og måske besøge Schloss Gottorf og Dannevirke. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 630 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Familiedrevet hotel med fantastisk gastronomi og service

Ringhotel Waldschlössen er drevet af familen Behmer, der ligger vægt på en varm og gæstfri velkomst og en fin og personlig service under opholdet. Værelserne er rummelige og lever op til hotellets standard med indretning og komfort. Ringhotel Waldschlösschen har også en helt moderne GardenSpa og DaySpa med swimmingpool, saunaer og mange forskellige behandlinger.

En af hotellets passioner og en favorit blandt gæsterne er en oplevelse på de to restauranter, Olearius og Fasanerie, der lokker med kostelige og velsmagende kreationer, hovedsagligt baseret på gode lokale råvarer. Derfor er hotellet også medlem af Feinheimisch, en organisation der lægger vægt på lokalt fremstillede produkter af høj kvalitet.

Ringhotel Waldschlössen har 100 velindrettede værelser i forskellige kategorier, et stort spa-område med Garden Spa, egen urtehave med krydderurter og tilbyder lækker gastronomi i to restauranter. Ikke langt fra hotellet ligger Hedeby og Dannevirke, Schloss Gottorf (med Nydam-båden og Gottorf Globe) og I kan nyde sejlture på Schlei.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud