Ringhotel Weisser Hirsch, Wernigerode/Harzen

Historisk hotel på Marktplatz i Wernigerode

Ringhotel Weisser Hirsch, Wernigerode i Midttyskland
Ringhotel Weisser Hirsch ligger på det smukke torv midt i den lille by Wernigerode i det østlige Harzen. Herfra kommer I nemt rundt i hele det smukke bjergområde, i bil eller med den dampende smalsporsbane, der absolut er en oplevelse værd.

Hvis jeres kør-selv-ferie tager jer til Harzen og Wernigerode, vil Ringhotel Weisser Hirsch være det perfekte hotel for at slappe af og måske besøge det interessant imponerende Schloss Wernigerode, der knejser over byen. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 570 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

God og traditionel tysk gastronomi

Det 4-stjernede Ringhotel Weisser Hirsch ligger på det smukke torv i Wernigerode, overfor det fascinerende rådhus. Hotellet, der drives af familien Wieland, er ikke bare et af de bedste i Harzen, men det ældste i hele Sachsen-Anhalt. Og bag den smukke gamle facade, der blev renoveret i 1992 med kærlighed for detaljerne, gemmer sig et velrenoveret hotel med dejlige og komfortable værelser.

Hotellets restaurant Vis-a-vis hører til blandt de bedste i Harzen. Her oplever I kulinariske højdepunkter med specialiteter fra Harzen såvel som internationale retter, mens I kan nyde udsigten til den smukke plads foran hotellet. Om sommeren er der endda servering på terrassen ud mod torvet. Weisser Hirsch har naturligvis også en hyggelig hotelbar, hvor I kan nyde en drink før middagen og en ’avec’ bagefter.

Ringhotel Weisser Hirsch er et gammelt historisk hotel med en fantastisk beliggenhed på Marktplatz i centrum af Wernigerode. Her er 59 dejlige værelser, et godt lokalt køkken med servering mod torvet og egen parkeringskælder. Og lige om hjørnet finder I Harzer Schmalspubahn, Brocken og Schloss Wernigerode.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud