Ringhotel Winzerhof, Rauenberg/Baden

I det skønne vinområde Baden

Ringhotel Winzerhof, Rauenberg i Midttyskland
Ringhotel Winzerhof ligger i Baden syd for den skønne gamle by Heidelberg med det imponerende slot. Her er det værd at gør holdt, hvis turen går ned ad den trafikerede Autoban 6 på vej mod sydligere himmelstrøg.

Hvis jeres kør-selv-ferie går til Sydtyskland, vil Ringhotel Winzerhof være det perfekte hotel til et stop-over, måske på et par nætter for at få sjælen med på rejsen. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 502 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Familiedrevet hotel med kærlighed til detaljen

Det 4-stjernede Ringhotel Winzerhof ligger i den lille by Rauenberg sydøst for Heidelberg, omgivet af Kraichgaus vinbjerge. Hotellet drives af familien Menges, og det er nu fjerde generation der står ved roret. Familiens filosofi er kærlighed til detaljen på værelserne, i køkkenet og i restauranten, og ønsket om en personlig atmosfære og professionel service. Værelserne er store og rummelige med al moderne komfort og indrettet med harmoniske farver og gode materialer.

Køkkenet er hjertet i Winzerhof, og det kan man smage! Gourmetagtigt uden at være krukket, uanset hvilken af de tre restauranter I vælger at spise på: den regionale Stuben, gourmetrestauranten Angela eller Gartenrestaurant Kastanienlaube. Familien dyrker selv vin så naturligvis findes en vin-lounge og et snapsbrænderi.

Ringhotel Winzerhof har 70 dejlige værelser, egen vingård og destilleri, et fremragende regionalt køkken samt wellness-område med bl.a. swimmingpool. Og så arrangeres der vin og snaps-smagninger i vin-lounge med pejs. I nærheden kan I besøge Speyer katedral (UNESCO), Heidelberg med slotte og Thermalbade Sinsheim.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud