Ringhotel Zum Stein, Wörlitz, Sachsen-Anhalt

Skønt hotel nær Spreewald

Ringhotel Zum Stein, Wörlitz i Midttyskland
Ringhotel Zum Stein ligger i Wörlitz mellem Berlin og Leipzig, hvor der ikke er langt til de spændende byer Magdeburg og Potsdam. Også det vidunderlige naturområde Spreewald med sine kanaler og særegne kultur kan nemt nås fra Wörlitz

Hvis jeres kør-selv-ferie går forbi Berlin og sydover, vil Ringhotel zum Stein være det perfekte hotel til en pause, hvor I også kan besøg det spændene Gartenreich. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Ringhotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer

Fra 570 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Ringhotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fantastisk beliggenhed ved Wörlitzer See

Det 4-stjernede Ringhotel Zum Stein, der drives af familien Pirl, ligger i Wörlitz sydøst for Magdeburg, i den østlige del af den smukke Wörlitzer Park. Hotellet er en del af Gartenreich Dessau-Wörlitz (UNESCO), kun få meter fra Wörlitzer See. Værelserne ligger dels i hovedbygningen og dels i havefløjen, og er alle velindrettede med moderne komfort. Desuden tilbyder hotellet en stor wellnessafdeling efter romersk forbillede med både inden- og udendørs swimmingpool (opvarmet hele året), saunaer, dampbade m.m.

Hotellets restaurant lokker med lettere regionale retter, tilberedt med de bedste regionale produkter, og akkompagneret af udsøgte vine. Og hvis I ikke kan løsrive sig fra den vidunderlige park, der omgiver hotellet, kan I få middagen serveret på en romantisk sejltur på Wörlitzer See.

Ringhotel Zum Stein har en fantastisk beliggenhed i parken ved Wörlitzer See. Her er udendørs opvarmet swimmingpool, stort wellness-område med pool og saunaer, et fremragende regionalt køkken og udlejning af cykler. Og vil I opleve mere end en sejltur på søen, er der ikke langt til Gartenreich, Bauhaus Dessau (begge UNESCO) og Händelbyen Halle.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud