Shopping i Frankfurt

Mærkevarer og loppemarkeder

Frankfurt har noget for enhver smag - og pengepung, når det kommer til shopping. Her er tre gode tips til shopping i Frankfurt:

High end mærkevarer i Goethestrasse

Går du efter eksklusive mærkevarer, skal du gå en tur op ad Goethestrasse. Her bugner det af internationale top-brands som Burberry, Chanel og Jimmi Choo. Og hvis feriebudgettet ikke rækker til indkøb her, er det også en oplevelse i sig selv bare at gå gennem gaden.

Inspiration

Shop amok på Zeil

I indkøbsgaden Zeil kan du shoppe til den store guldmedalje. Gaden hører til de mest omsættende i Europa og er især kendt for to spektakulære shoppingcentre MyZeil og Zeilgalerie. MyZeil, med et væld af forretninger og delikatesser fordelt på otte etager, har en imponerende tragtformet glasfacade og en rulletrappe på 48 meter. I Zeilgalerie kan du gøre et hvil på tagterrassen på 9. etage og nyde panoramaudsigten - med en velsmagende cappuccino eller en kølig forfriskende drink.

Loppemarked ved Main

Hver lørdag formiddag afholdes der loppemarked ved Mains bred. Her faldbyder kræmmere alverdens sager, fra tøj til nipseting og antikviteter.

Kort

Vis på kort