9/11 memorial i New York

En stærk oplevelse

Efter 9/11 Memorial mindepark åbnede i 2011 er den blevet et af New Yorks mest besøgte områder. Mindeparken er en stærk oplevelse, hvor tårerne får frit løb fra både pårørende til de omkomne og andre besøgende, der mindes den skæbnesvangre dag. Du kan besøge 9/11 Memorial ganske gratis, hver dag. Læs mere om 9/11 Memorial her.

Ground Zero

World Trade Center endte sine dage på en klar septembermorgen, og i mange år efter var der stadig et stort åbent hul, hvor de to tårne før rejste deres 110 etager mod himlen. Uanset hvem man er, og hvor man kommer fra, giver det stadig stærke følelsesmæssige reaktioner at besøge Ground Zero på Lower Manhattan. Genopbygningen af området har taget 13 år, og WTCs erstatning, One World Trade Center, har siden november 2014 bidraget til at gøre New Yorks skyline endnu mere imponerende.

Udover det majæstetiske One World Trade Center, finder du også et stort mindesmærke, der maner til eftertænksomhed. Er du interesseret i flere detaljer om emnet, kan du besøge den meget roste Ground Zero Museum Workshop, der har hjemme på anden sal i 420 West 14th street.

 

Inspiration

Besøg New Yorks nye vartegn

Efter dit besøg ved 9/11 Memorial, kan du også vælge at opleve den imponerende bygning One World Trade Center. Stil dig for foden af bygningen og bliv overvældet over de 541 meter eller 1776 fod, der er symbol på Amerikas uafhængighed i 1776, som tårner sig op mod himlen. Går du inden for og tager turen op til One World Observatory, bliver det om muligt endnu bedre. Du bliver fra start budt på mageløse indtryk, hvor det nyeste inden for LED teknologi er taget i brug på en overbevisende måde.

Tribute WTC Visitor Center

"The Skyline will never be the same."
- besøgende på Tribute WTC Visitor Center i New York.

Tribute WTC Visitor Center åbnede i 2006 for at tilbyde de besøgende på Ground Zero et indblik i de mange liv og skæbner, der blev direkte berørte af 9.11.2001. Via guidede rundvisninger og interaktive udstillinger får du her sat ansigter på de dræbte, de overlevende, redningsarbejderne, de frivillige, politifolkene, brandmændene og de lokale Lower Manhattan beboere. Alle fortæller de om sorg, tab og heltemod. Tribute WTC Visitor Center, der ligger lige over for Ground Zero, åbnede i 2006 på foranledning af The September 11th Families' Association.

Kort

Vis på kort