Storbyferie i New York

New York, New York!


New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden for sig. En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer, over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer og afroamerikanere.

Her er hele verden repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm. Tæller man forstæderne med, er New York City på størrelse med Sjælland – med i alt 20 millioner indbyggere. Velkommen til The Big Apple.

Oplev udsigten fra Empire State Building, gå tur i Central Park og se verdenskunst på Guggenheim Museet. De mægtige oplevelser fra en storbyferie i New York vil blive hos dig altid. Hos os kan du bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i byen.

Se filmen
Storbyferie i New York

Søg og bestil din storbyferie

Ugens priseksempler på hoteller i New York

 • Hotelpriserne er pr. værelse for 2 personer - bemærk antal nætter kan variere
• Hotelpriserne er fra vores kunders søgninger den sidste uge

Få masser af oplevelser i New York

Vis på kort

"Tag en tur i en helikopter fra sydspidsen af Manhattan rundt om Frihedsgudinden og op ad Hudsonfloden. New York ser lidt anderledes ud i et fugleperspektiv, og I får et overblik over hele byen fra Harlem til Financial District"

 - Niels, rejsespecialist i Aalborg


 

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?