Acadia Nationalpark i Maine

Oplev New Englands eneste nationalpark

Er du på kør-selv-ferie i New England, har du chancen for at opleve Acadia National Park i staten Maine. Det er New Englands eneste nationalpark, der ligger ud mod Atlanterhavet på Mount Desert Island. Her har du alt fra kæmpe granitklipper, bjerge, strande, søer, skove og dale. Kør via de snoede skovveje eller snør vandreskoene og nå toppen af Cadillac Mountains, hvorfra du har en enestående udsigt ud over øen og nationalparken.

Kør via Park Loop Road og se de bedste af parken

Vil du opleve det bedste af nationalparken, bør du køre via Park Loop Road, der regnes som en af New Englands smukkeste ruter. Den starter og ender i den lille by, Bar Harbor. Du kan også vælge at starte fra parkens besøgscenter, Hulls Cove Visitor Center, med masser af informationer om parken. Giv dig endelig tid til ruten og tag gerne en afstikker til toppen af det 466 meter højde bjerg, Cadillac Mountain.

Modtag vores eksklusive e-hæfte med 12 nationalparker

Tilmeld dig FDM travels´ nyhedsbrev og du modtager vores eksklusive e-hæfte om 12 udvalgte nationalparker i USA, som vi mener, hver især repræsenterer noget ganske unikt blandt USA´s 62 nationalparker. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

E-hæfte om 12 nationalparker i USA

Inspiration

Aktivt friluftsliv med cykel- og vandreture

Har du tiden til det, så er Acadia National Parks pragtfulde natur som skabt til et aktivt friluftsliv. Mere end 250 km cykel- og vandreruter skærer sig gennem parken, men du kan selvfølgelig også bare læne dig tilbage og nyde naturen fra et flot udsigtspunkt.
Bar Harbor er et godt udgangspunkt til at opleve nationalparken. I selve byen finder du flere gode spisesteder, kunstgallerier, butikker, museer og et naturcenter. I sommermånederne er der en herlig stemning med flere musikfestivaller med forskellige musikgenre.

Nogle af parkens højdepunkter

  • Cadillac Mountains – parkens højeste bjerg
  • Park Loop Road – en af New Englands flotteste køreture
  • Jordan Pond – malerisk natursceneri
  • Thunder Hole – oplev bølgerne der slår mod klipperne
  • Sand Beach – kyststrækning med skaller og fremragende udsigt
  • Otter Cliff – høj granitklippe med den mest betagende havudsigt

"I parken ser du flere flotte stenbroer, der på smukkeste vis blender sig ind i naturen. Det var John D. Rockefeller Jr., der finansierede og deltog i planlægningen af et netværk af transportveje på Mount Desert Island, der var lukket for motoriserede køretøjer"

- Ditte, Rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort