Anna Maria Island

Afslapning og hvide sandstrande

Anna Maria Island er det perfekte sted at slappe og få følelsen af det gamle Florida. Øen der ligger ca. 10 km fra Bradenton i det vestlige Florida, er kendt for sine smukke hvide sandstrande, små byer og lokale restauranter og butikker. Øen er 11 km lang og kun nogle gader bred, hvilket gør det nemt at komme rundt både til lands og til vands. I kan vælge at tage shuttlebussen, som kører rundt på øen og gratis at køre med, leje cykler og selv styre tempoet eller opleve øen langs vandet fx i kajak eller på paddleboard.

Inspiration

kom helt ned i tempo

På Anna Maria Island finder I et rigt dyreliv. Ved Tampa-bay mod nord og Anna Maria Sound mod øst er det ikke unormalt at se søkøer langsomt glide igennem vandet. Ud for Den Mexicanske Golf mod vest kan I spotte delfiner leje i det krystalblå vand og i havskildpaddernes ynglesæson (maj-oktober), kan I også være heldige at spotte dem. Ud over havets mange dyr kan også opleve pelikaner, traner, høge og mange flere fugle arter på øen.  

På den nordlige del af Anna Maria Island finder I molen, som strækker sig ud i vandet. Her kan I få lidt at drikke og spise, fiske eller blot nyde den gode udsigt ud over havet og se sejlbådene forsvinde i horisonten. På den sydlige del af øen finder I Bradenton Beach, som er en lille by kendt for sine fiskemoler, små butikker og gallerier, samt hvide sandstrande. Når I kører over broen til Anna Maria Island vil I ikke være i tvivl, tempoet er en helt anden og I vil opleve ro og idyl. 

Kort

Vis på kort