Floridas tropiske paradis på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur florida rundt - fest, farver, drømmestrande og storbyer

Motorcykelturen til jer, der er på udkig efter en rute fuld af fede strækninger, hvor motorcyklen rigtig kan strække benene, og summende strandbyer, der indbyder til hyggelige pauser. Oplev evigt pulserende Miami og kør langs Highway 1 gennem South Beach, fortryllende Key West og sumpområdet Everglades. Besøg den sydvestlige del af Florida ved den Mexicanske Golf. Bløde  sandstrande og fredsommelige fiskerbyer sætter en roligere stemning, inden I rammer Orlando, hvor der er rig mulighed for eventyr i de store forlystelsesparker.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til favoritterne i Florida. 

Fra 15.598 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.440 km

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:
•    Fly og MC model
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hoteller
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Miami

Efter ankomst i Miami tager på egen hånd til hotellet. Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Måske føler I, at Miami Beach kalder. I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem. 

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.Nyd dette overflødighedshorn af en by, som er en legeplads for voksne og et sted, hvor I kan føle næsten den samme frihed, som når I kører på motorcykel. 

Miami - Key Largo (100 km)

Om morgenen er det tid til at hente motorcyklen og komme ud at køre. Tag ruten ud af byen via Miami Beach, også kaldet South Beach. For hundrede år siden var Miami Beach bare en sumpet mangrove, indtil nogle forretningsmænd fandt på at grave sand op fra havbunden, brolægge sumpen og forvandle den til et tropisk ferieparadis.

Hele vejen ad Overseas Highway, findes der små skilte i vejkanten, der angiver, hvor mange kilometer der er fra Florida City og Key West. Adresser henviser normalt også til disse numre. Vejen over havet er den sydligste del af Highway 1, den historiske highway, der snor sig over næsten 3.900 km langs hele USA´s østkyst. Dagens mål er Key Largo.

Overnatning: Key Largo.

Key Largo - Key West (156 km)

Fortsæt mod syd på en af landets mest spændende veje, nemlig Overseas Highway, der består en en lang række øer med broer imellem. Nyd udsigten over det turkisblå hav under vejs. Ved milepæl 59 kommer I til Dolphin Research Center, som er et besøg værd. På turen ned mod Key West kører I med Atlanterhavet på den ene side og Florida Bay på den anden side. Øerne I kører over kaldes Florida Keys, og er kulturelt en blanding af Caribien og Florida. I vil ganske givet føle jer så langt væk fra resten af den amerikanske kultur, som det er muligt uden rent faktisk at forlade kontinentet.

Key West er også helt speciel. Et afslappet, tilbagelænet lokalsamfund. Der er mange seværdigheder at vælge imellem bl.a. Ernest Hemingways hjem, den berømte bar, Sloppy Joe's Bar, Edison´s hjem og ikke mindst muligheden for at få tage et billede foran monumentet, der markerer det sydligste punkt i USA. 

Overnatning: Key West.

Key West - Florida City (203 km)

I dag går turen tilbage ad Overseas Highway til Florida City. Florida City er indgangen til Everglades National Park, som dækker over 1,5 millioner hektar på den sydvestlige spids af fastlandet Florida og er den største subtropiske vildmark i USA. En ret stor del af parken står faktisk under vand, og hele Everglades økosystemet er sådan set én stor, langsomt strømmende flod, der er 80 km bred, men i gennemsnit kun et par ca. 5 cm dyb. Everglades er et konstant truet økosystem, men bobler samtidig med liv. Der findes over 300 slags ynglende fuglearter samt 600 forskellige slags fisk og dyr, lige fra de sjældne søkøer til alligatorer i stort antal.

Overnatning: Florida City.

Florida City - Naples (184 km)

I dag har I tid til at udforske mere af Everglades, før I fortsætter nordpå mod Naples. Kør nordpå ad Highway 997 og tag derefter Highway 41 hele vejen til Naples. Naples er kronjuvelen blandt byerne i det sydvestlige Florida og ligger ud til den Mexikanske Golf med solrige strande, som er et hit blandt vandhunde og feriegæster. 

Overnatning: Naples.

Naples - Orlando (433 km)

I kører nu langs Floridas vestkyst på Highway 41 gennem Fort Myers, Cape Coral, Venice og St. Petersburg og Tampa. Floridas vestkyst indeholder alle ekstremer. Summende, ungdommelige byer ligger side om side med fredsommelige fiskerlandsbyer, travle feriesteder ligger kun få minutter fra øde sumpområder og kunstsamlinger i verdensklasse konkurrerer om opmærksomhed med overdådige forlystelsesparker. Der er masser af forskellige oplevelser, men én ting er sikkert - de smukke solnedgange over den Mexikanske Golf er lige så fantastiske som i Florida Keys. I Tampa, vestkystens største by, tager I Highway 4 til Orlando.

Overnatning: Orlando.

Miami - hjemrejse

I dag venter hjemrejsen - med mindre I forlænger rejsen og tager videre på nye eventyr.  I kunne jo let tage et par dage i Miami og South Beach og stranden.  

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 15.598 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Miami retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson Heritage Softail. (Andre modeller findes)
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til fører og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • VIP Plus * dækning på tyveri & ulykkesforsikring
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og udlejning 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 MC og ophold i delt dobbeltværelse. 

Ønskes 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse eller i enkeltværelser: Kontakt os for aktuelle priser.
 


* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

Masser af frihed og muligheder:
Vi tilpasser gerne jeres MC tur efter individuelle ønsker.

 • Vælg MC model mellem et stort udvalg fra Harley-Davidson
 • Tilføj ekstra dage før- under eller efter turen
 • Bestem selv hotelkategorier og evt.andre oplevelser undervejs