Floridas tropiske paradis på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur fra miami til farverige Orlando 

Motorcykelturen til jer, der er på udkig efter en rute fuld af fede strækninger, hvor motorcyklen rigtig kan strække benene, og summende strandbyer, der indbyder til hyggelige pauser. Oplev evigt pulserende Miami og kør langs Highway 1 gennem South Beach, fortryllende Key West og Florida City ved sumpområdet Everglades. Besøg den sydvestlige del af Florida, hvor den Mexicanske Golf, bløde sandstrande og fredsommelige fiskerbyer sætter en roligere stemning, inden I rammer Orlando, hvor der er rig mulighed for hæsblæsende eventyr i de store forlystelsesparker.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til favoritterne i Florida. 

Fra 13.473 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.440 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Miami

Efter ankomst i Miami tager på egen hånd til hotellet. Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Måske føler I, at Miami Beach kalder. I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem. 

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.Nyd dette overflødighedshorn af en by, som er en legeplads for voksne og et sted, hvor I kan føle næsten den samme frihed, som når I kører på motorcykel. 

Miami - Key Largo (96 km)

Om morgenen er det tid til at hente motorcyklen og komme ud at køre. Tag ruten ud af byen via Miami Beach, og kaldet South Beach. For hundrede år siden var Miami Beach bare en sumpet mangrove, indtil nogle forretningsmænd fandt på at grave sand op fra havbunden, brolægge sumpen og forvandle den til et tropisk ferieparadis.

Hele vejen ad Overseas Highway, findes der små skilte i vejkanten, der angiver, hvor mange kilometer der er fra Florida City og Key West. Adresser henviser normalt også til disse numre. Vejen over havet er den sydligste del af Highway 1, den historiske highway, der snor sig over næsten 3.900 km langs hele østkysten. I kører til Key Largo, hvor I overnatter. Key Largo byder på mange interessante seværdigheder, såsom den oprindelige båd fra filmen Afrikas dronning.

Key Largo - Key West (176 km)

Fortsæt mod syd på en af landets mest spændende veje, nemlig Overseas Highway, der består en en lang række øer med broer imellem. Nyd udsigten over det turkisblå hav under vejs. Ved milepæl 59 kommer I til Dolphin Research Center, som er et besøg værd. På turen ned mod Key West kører I med Atlanterhavet på den ene side og Florida Bay på den anden side. Øerne I kører over kaldes Florida Keys, og er kulturelt en blanding af Caribien og Florida. I vil ganske givet føle jer så langt væk fra resten af den amerikanske kultur, som det er muligt uden rent faktisk at forlade kontinentet.

Key West er også helt speciel. Et afslappet, tilbagelænet lokalsamfund, men stadigvæk et af de mest livlige og anarkistiske steder i USA. Der er mange seværdigheder at vælge imellem bla. Ernest Hemingways hjem, den berømte bar, Sloppy Joe's Bar, Edison hjem og ikke mindst muligheden for at få tage et billede foran monumentet, der markerer det sydligste punkt i USA. 

Key West - Florida City (208 km)

I dag går tilbage ad Overseas Highway til Florida City. Florida City er indgangen til Everglades National Park. Everglades National Park dækker over 1,5 millioner hektar på den sydvestlige spids af fastlandet Florida og er den største subtropiske vildmark i USA. En ret stor del af parken står faktisk under vand, og hele Everglades økosystemet er sådan set én stor, langsomt strømmende flod, der er 80 km bred, men i gennemsnit kun et par ca. 5 cm dyb. Everglades er konstant truet økosystem, men bobler samtidig med liv. Der findes over 300 slags ynglende fuglearter samt 600 forskellige slags fisk og dyr, lige fra de sjældne søkøer til alligatorer i stort antal.

Florida City - Naples (184 km)

 

I dag har I tid til at udforske mere af Everglades, før I fortsætter nordpå mod Naples. Kør nordpå ad Highway 997 og tag derefter Highway 41 hele vejen til Naples. Naples er kronjuvelen blandt byerne i det sydvestlige Florida og ligger ud til den Mexikanske Golf med solrige stande, som er et hit blandt vandhunde og feriegæster. 

Naples - Orlando (376 km)

I kører langs Floridas vestkyst på Highway 41 gennem Fort Myers, Cape Coral, Venice og St. Petersburg og Tampa. Floridas vestkyst indeholder alle ekstremer. Summende, ungdommelige byer ligge side om side med fredsommelige fiskerlandsbyer, travle feriesteder ligger kun få minutter fra øde sumpområder og kunstsamlinger i verdensklasse konkurrerer om opmærksomhed med overdådige forlystelsesparker. Der er masser af forskellige oplevelser, men én ting er sikkert - de smukke solnedgange over den Mexikanske Golf er lige så fantastiske som i Florida Keys. I Tampa, vestkystens største by, tager I Highway 4 til Orlando.

Orlando - Miami (400 km)

 

Orlando er hjemsted for Disneyworld, Universal Studios og Sea World, og I bør overveje at forlænge rejsen med en dag, for at få besøgt mindst en af de store forlystelsesparker.

Turen går nu igen sydpå, men I bør køre ud til østkysten, hvor I igen møder Highway 1, der fører jer til Miami. Ved ankomsten til Miami er det tid til at aflevere motorcykle og blive kørt tilbage til hotellet for en overnatning. Der er nu mulighed for at se de ting I ikke nåede at se i starten af turen.  

Miami - hjemrejse

I dag venter hjemrejsen - med mindre I forlænger rejsen og tager videre på nye eventyr.  I kunne jo let tage et par dage i Miami og South Beach og stranden.  

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 13.473 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Miami retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på Eagleriders udlejningskontor
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011