Børnenes Staten Island i New York

Her er der plads til at rende rundt

Staten Islands rolige miljø er en god og fredelig kontrast til Manhattans hektiske gader. Når I rejser med børn, kan det være en god at tage færgen fra Manhattan til en dag fyldt med børnevenlige aktiviteter i et lidt mere roligt tempo. Her er plads til at rende frit, og så er der masser af spændende steder og arrangementer specielt dedikeret til børn og barnlige sjæle.

Staten Island Zoo

Staten Island Zoo Det er på ingen måde den største zoo i New York, men det skal ikke holde dig fra at besøge den. Staten Island Zoo har masser af spændende dyr fra leoparder og gedekid til reptiler og eksotiske fugle – og så selvfølgelig de altid populære aber. Naturligvis har man også indrettet et børneafsnit med bondegård, ponyridning og et hjørne, hvor du kan få lov til at røre ved dyrene. Den i øjeblikket mest populære attraktion er The Fear Zone, en udstilling med og om slanger og andre reptiler, der giver både viden, sjov og lidt gys. Den store stjerne i Staten Island Zoo er Chuck. Chuck er en groundhog (murmeldyr), der i årevis har fungeret som vejrprofet på Groundhog Day med 85 % nøjagtighed, hvilket er bedre, end hvad de fleste meteorologer kan præstere.

Inspiration

Leg og Lær

At det kan være sjovt at lære noget, er et mantra for Staten Island Children’s Museum. På dette fantastiske hands-on museum kan junior få lov at udforske et piratskib, være brandmand med egen brandbil, køre på hundeslæde over en tundra, kravle igennem en gigantisk myretue og spille og lege sig gennem et væld af aktiviteter, der alle sætter lidt ind på viden-kontoen. Børn ELSKER dette museum, og hvem ved, måske kan du også få lidt med hjem, hvis du lader det indre barn komme frem?

Pizza, pizza, pizza!

Staten Island er hjemsted for en række af byens bedste pizzeriaer. Og det siger ikke så lidt i en by, hvor pizzaspisning nærmest er en folkesport. Forkæl ganen med pizzaer, der bringer smagsløgene i ekstase, lokale favoritter er Goodfellas, Joe & Pat’s, Nunzio’s og Rubirosa. Kan du bare ikke få nok pizza? Så tag på en pizza-tour, hvor du får en spændende - og smagsrig - introduktion til kunsten at bage pizzaer. På turen kommer du rundt og besøger nogle af de ældste og mest kendte pizzeriaer, hvor du får lov til både at smage og komme ”bag kulisserne” i produktionen. Flere af pizzeriaerne ligger på Staten Island. Und dig selv denne gyldne mulighed for at opleve pizzabagning i verdensklasse - dine smagsløg vil elske dig for det.

Kort

Vis på kort