Downtown Seattle

Fra fisketorv til tops i Space Needle

Seattle downtown er ikke bare overskuelig, men også hyggelig. Downtown lever også om aftenen, når kontorfolket er gået hjem, og er I tidligt på færd om morgenen, så læg vejen forbi Pike Street Market, byens berømte fisketorv, hvor glade - eller gale - fiskehandlere kaster rundt med fisken til ære for kunderne.

Starbucks startede i Seattle

Og så har I naturligvis ikke været i Seattle, hvis I ikke har smagt kaffen enten hos Starbucks Coffee ved Pike’s - det var her, det hele startede - eller en af de mange små coffeeshops, der ligger rundt om i byen.

Hvorfor ikke kombinerer en fabelagtig udsigt med et godt måltid mad? Det kan lade sig gøre i den roterende restaurant på toppen af Space Needle – Seattle´s varetegn. OBS. Space Needle er ved at blive renoveret, men det er stadig muligt at komme op på udsigtsplatformen.


" Tip: Ride the Icks i Seattle: Tag en guidet tur i et af de mest besynderlige køretøjer, verden endnu har set. Ride the Icks kører og sejler dig gennem Seattle i et amfibiefartøj, der viser dig Seattle fra land- og søsiden.

I får ikke våde fødder, men I får et billigt grin og et godt indtryk af byen Seattle. "

- Lars, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort