Frontier Texas museum

Historien om Texas vilde vesten fra 1780-1880

Frontier Texas Museum i byen Abilene, er en vild fascinerende rejse tilbage i tiden, hvor du kan opleve det vilde vestens historie på en interaktiv måde. Museet, der blev etableret i 2004, er dedikeret til at fortælle historien om Texas Frontier i perioden mellem 1780 og 1880, hvor hele regionen gennemgik dramatiske forandringer.

På din vej gennem de spændende udstillinger og moderne teknologi tager Frontier Texas dig med på en tidsrejse, hvor du kan interagere med holografiske skikkelser og høre historier fra pionerer, cowboys og indianere – det er en helt igennem overraskende og imponerende oplevelse. Museet fokuserer på alle de autentiske detaljer, hvilket giver dig en indlevende forståelse af livet i Texas fra 1780 til 1880, som fx alle udfordringerne ved nybyggeri, mødet med vilde bisons og ulveangreb, konflikter og den rige kulturarv i området.

Sørg også for at se udstillingen ”Guns of the West”. Det er en flot samling af diverse skydevåben, der spillede en stor rolle i Texas dramatiske historie.

Frontier Texas museet ligger ca. 300 kilometer vest for Dallas.

Kort

Vis på kort