Grand Ole Opry House i Nashville

Hjertet af countrymusikkens rige arv i Nashville

Så snart du træder ind ad dørene til Grand Ole Opry House i udkanten af Nashville, er du indhyllet i en magisk atmosfære. Scenen har budt velkommen til legender, stjerner og vaskeægte countrymusikikoner som Johnny Cash, Dolly Parton og Hank Williams. Det er også hjemsted for det legendariske countrymusikradioprogram "Grand Ole Opry", som er blevet sendt live hver uge siden 1925. Ryman Auditorium husede programmet fra 1925-74, hvorefter radioprogrammet flyttede til det nyopførte Grand Ole Opry House i 1974. Radioprogrammet- og showet har spillet en central rolle for countrymusikken popularitet i USA og hele verden. Det er faktisk muligt at deltage i et "Grand Ole Opry ”-show, men book endelig billet på forhånd.

Grand Ole Opry House er også et fantastisk koncertsted for både berømte countrystjerner og fremadstormende ny countrymusikere. Når koncertsalen med over 4.000 pladser er fyldt, så bliver det simpelthen en totaloplevelse, du sent vil glemme.

Ud over de faktiske koncerter tilbyder Opry House også guidede ture, hvor du kan opleve forskellige dele af arenaen og lære mere om dens historie. Der er også en udstilling, der hylder landets musikalske arv, med genstande fra nogle af de mest fremtrædende countrykunstnere gennem tiden.

Ikke langt fra Grand Ole Opry House ligger Opry Mille – et stort indkøbscenter med en stor Outlet butik.

Kort

Vis på kort