Maui

Pukkelhvalerne er allerede faldet for Maui

Det hawaiianske udtryk "Maui No Ka Oi" betyder "Maui er bare bedst”. Og I vil være helt enige efter et besøg på øen. Udforsk den gamle hvalfangerby Lahaina og de nærliggende West Maui Mountains. I kan også tage på tur til Haleakala National Park og dens mere end 3.000 m høje vulkankrater eller hoppe en tur i bølgen blå og snorkle ud fra smaragdøen Lanai. Her er uberørte koralrev og et farvestrålende liv under havoverfladen.

Vejen til Hana

Den smalle, snoede vej med næsten 50 etsporede broer er hugget ud i den frodige regnskov. Vejen byder på betagende vandfald, lavaklipper og sandstrande. Hold øje med vandfaldet ved Pua'a Ka'a State Wayside Park, den sorte sandstrand og lavarøret ved Wai'anapanapa State Park og bassinerne ved Ohe'o Gulch Pools.

Små landsbyer tryllebinder dig med deres charme og de 5-stjernede luksus resorts, brillerer med alle former for forkælelse og ikke mindst gourmetmad i særklasse. Maui er faktisk flere gange udråbt til ”Best Island”. Pukkelhvalerne er allerede faldet for Mauri og vender tilbage til det varme hav år efter år.

Inspiration

Værd at opleve/aktiviteter på Maui

  • Vejen til Hana – en af verdens smukkeste køreture. Vejen snor sig langs bjerge og dale via mere end 600 kurver og 50 broer. Ruten er kun 80 km lang, men sceneriet er så overvældende, at du konstant får lyst til at stoppe og forevige udsigten med snesevis af billeder.
  • Haleakala National Park – Vulkanen Haleakala kan ses overalt på Maui. Stå tideligt op og kør til Haleakla Visitor Center, der ligger i næsten 3 km højde. Der får du en af de bedste solopgange. Er du ikke morgenmenneske, så kan du også beundre fabelagtige solnedgange derfra. Husk vandreskoene, så du kan begive dig ud i området via en af de mange vandrestier.
  • Waimoku vandfaldene – gå på opdagelse via Pipiwai ruten til det 120 m høje vandfald.
  • Hvalsafari – Pukkelhvalerne kommer i hundredevis til Maui i vinterhalvåret. Tag på hvalsafari og beundre de yndefulde kæmper.
  • Golf – På Maui findes 16 golfbaner, der alle er designet af de bedste. Her får du brug for alle dine goldtalenter.

Kort

Vis på kort