Californiens kyst og Hawaii

6 dages Kør-selv-forslag langs Californiens kyst kombineret med 5 dage på Hawaii

Fra San Francisco kører I ad ikoniske Highway 1 langs USA's smukkeste kyststrækning til Los Angeles. Herfra flyver I til ferieparadiset Hawaii for 5 dages afslapning i Honolulu ved Waikiki Beach.

Vi kan naturligvis tilpasse forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse ad enestående Highway 1 kombineret med Hawaii.

Fra 16.891 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 6 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje samt 5 dages ophold på Hawaii.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde på kør-selv-rundrejsen:
725 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

San Francisco

Dagen er til fri disposition i San Francisco, og der venter jer masser af oplevelser. Gå fx en gåtur langs den verdensberømte Fisherman’s Wharf med dens mange restauranter, og hvor I kan nyde udsigten over Golden Gate Bridge. Når I har fået nok af løjerne på Fisherman’s Wharf, så snup den kabeltrukne sporvogn op gennem San Franciscos stejle gader.

Når I kommer til endestationen tæt ved Union Square, er I midt i San Francisco, og derfra er der ikke langt til San Franciscos berømte Chinatown, hvor I kan købe alle mulige souvenirs og kinesiske specialiteter. Snup fx jeres frokost eller aftensmad på en af restauranterne i Chinatown. Andre muligheder i San Francisco er en tur til fængelsøen Alcatraz eller en sejltur rundt om Alcatraz med tilhørende middag ombord.

San Francisco – Monterey (190 km)

Nu går turen så af sted sydover fra San Francisco, og I kan roligt spænde sikkerhedsbæltet og gøre klar til at nyde udsigten, for allerede på første dag er der masser af udsigt over Stillehavet. Undervejs bør I tage et stop i Santa Cruz, en hyggelig kystby med en stor, gammel boardwalk ved stranden med tilhørende forlystelsespark. Prøv fx en tur i den gamle trærutsjebane The Big Dipper.

I Monterey skal I naturligvis opleve den berømte Cannery Row med de gamle sardinfabrikker, kendt fra John Steinbecks romaner. Her finder I også et af USA’s bedste akvarier, Monterey Bay Aquarium, med fisk fra Stillehavet ud for Monterey. Slut evt. dagen af med en tur langs 17 Mile Drive i den sydlige ende af byen, millionærernes paradis, hvor nogle af verdens dyreste golfbaner og villaer ligger. Vejen lukkes ved solnedgang, og der skal betales entre, men turen er alle pengene værd.

Monterey – San Simeon (155 km)

Stå tidligt op, for i dag skal I ud på en af verdens smukkeste køreture, så hav god tid til at nyde oplevelserne. Start dagen med et smut rundt om den charmerende by Carmel, lige syd for Monterey. Her var Clint Eastwood borgmester i slutningen af 80’erne, og byen er på mange måder som hentet ud af en film med sin charmerende strand, hvor områdets velhavere lufter hund eller tager et morgenbad i Stillehavet.

Lige syd for Carmel begynder klippekysten at skyde i vejret, og nu kører I langs de stejle klippesider på kanten af Stillehavet med en fantastisk udsigt. Det ene udsigtspunkt afløser det andet, mens vejen følger klippekystens kurver ned til Big Sur. Længere mod syd flader landskabet ud igen, og så dukker Hearst Castle op, avismillionæren William Randolph Hearsts sommerslot bygget i middelhavsstil, som I bør afsætte mindst tre timer til. Fra Hearst Castle kører I igen ud til kysten, hvor I overnatter i San Simeon.

San Simeon - Santa Barbara (225 km)

Fra San Simeon går turen videre sydpå forbi hyggelige kystbyer som Cambria og Morro, alt imens I kommer gennem Californiens store frugtplantager med rig mulighed for at købe frisk frugt og grønt fra boderne langs vejen. Tag evt. en afstikker fra kysten og kør forbi Solvang, den danske koloni i Californien, der blev grundlagt i 1911. Byen er helt sin egen med bindingsværkshuse, storke på taget og en model af Rundetårn. Det lyder meget amerikansk, men Solvang er faktisk et stykke danmarkshistorie, der bl.a. fortælles på det danske museum i byen, Elverhøj Museum.

Er I til vin, så besøg nogle af vingårdene i den nærliggende Santa Ynez Valley, hvor fx Sunstone Winery ligger i de smukkeste omgivelser og tilbyder vinsmagning af de lokale produkter. Fra Solvang kører I tilbage til kysten, hvor I ender i Santa Barbara, en af Californiens mest mondæne kystbyer med en fantastisk strandpromenade, masser af spændende butikker – og ikke mindst Santa Barbara Mission, en af de smukkeste og mest velbevarede gamle spanske missionsstationer i Californien.

Santa Barbara - Los Angeles (155 km)

Den sidste dag på fastlandet kan både anvendes til shopping i det imponerende Camarillo Premium Outlets på vejen til Los Angeles og på oplevelser i Los Angeles, fx Santa Monica og Venice Beach, der alle nærmest ligger lige på vejen, når I kommer fra Santa Barbara.

I kan også vælge en tur i Universal Studios, en af Californiens bedste film-forlystelsesparker, hvor I kommer helt tæt på Hollywood. Eller I kan køre forbi og opleve seværdigheder som Hollywood Boulevard, Rodeo Drive og Beverly Hills, men da Los Angeles er enorm og har masser af seværdigheder, så overvej måske at tage en ekstra dag, inden I flyver videre til Hawaii.

Los Angeles - Honolulu og 5 dages ophold på Hawaii

Velkommen til Hawaii - drømmedestinationen - den vulkanske øgruppe midt ude i Stillehavet, der har masser af brede sandstrande og klassisk feriestemning i palmernes skygge. Men Hawaii har også flere og andre vinkler end den tilbagelænede badeferie.

Honolulu, der ligger på øen Oahu, er øgruppens hovedstad og byen har det hele. Lige fra historiske Pearl Harbour over museer og monumenter, natteliv og shopping i verdensklasse til den verdenskendte Waikiki Beach, hvor surferne rider på bølgerne. Uden for byen leves et ganske andet liv i ro og mag og med et imponerende tropisk landskab som kulisse.

Der er masser af spændende ting, I kan foretage jer på øen Oahu. Lej fx en bil og tag en ørundtur, hvor I gang på gang må stoppe op og nyde den fantastiske udsigt. Besøg Polynesian Cultural Center, der på en god måde giver besøgende et indblik i polynesisk kultur og gør stop ved Kualoa Ranch, hvor I kan komme på sightseeing i området og se, hvor mange filmscener er blevet optaget til store kendte film som bl.a. Pearl Harbour, Jurassic Park, Godzilla og Mighty Joe Young, På nordsiden af øen, ved Turtle Bay, kan I opleve naturen fra en hesteryg eller få surfer-undervisning, inden I skal prøve sporten på egen krop. 

I bor på Hotel Aston Waikiki Beach, der er et godt turistklasse-hotel. Det ligger kun et stenkast fra Waikiki Beach, tæt på shopping, natteliv og masser af restauranter.

kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 16.891 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-San Francisco / Los Angeles-Honolulu-Kastrup/Billund
  • 5 nætters hotelophold i Californien
  • 1 uges billeje inkl. forsikring
  • 5 nætters hotelophold på Hawaii


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Standard og Superior.

 


 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Los Angeles eller vælge at besøge endnu en ø i øgruppen Hawaii.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011