Historic RCA Studio B i Nashville

Fødestedet for den legendariske "Nashville Sound"

Dette sted er en musikalsk helligdom for musikere og musikelskere fra hele verden. RCA Studio B blev bygget i 1957 og blev kendt som fødestedet for den legendariske "Nashville Sound". Her blev verdenskendte melodier og sange optaget med stemmerne fra nogle af verdenshistoriens absolut største stjerner som fx Elvis Presley, Dolly Parton og Roy Orbison.

Nogle af de mest kendte indspilninger er Elvis Presleys i "Are You Lonesome Tonight? ”og Dolly Partons "Jolene" og hjerteskærende "I Will Always Love You". Tidløse sange som flere generationer har hørt- og stadig hører hver eneste dag. De var med til at sætte studiet på verdenskortet og gøre studiet til et ikon i musikhistorien.

Du kan få den fulde oplevelse af Historic RCA Studio B på en guidet rundvisning, hvor du kommer til at stå på selvsamme sted hvor Elvis Presley, Everly Brothers, Dolly Parton og andre musikalske genier indspillede deres hits.

RCA Studio B er beliggende på Nashvilles Music Row – 2 minutters gang fra Broadway, Nashvilles farverige gade med et væld af spillesteder, museer og spisesteder.

Kort

Vis på kort