Historiske Galveston

Historisk Sydstatscharme

Byen ligger på Galveston Island som først blev befolket af franske pirater i 1816, og Galveston (Galvez by) er opkaldt efter den spanske militær og politiske leder Bernando de Gálves (1746-1786). I løbet af det 19. århundrede blev Gavleston en af USAs største havnebyer, og byen var den største by i Texas i slutningen af 1800-tallet. I 1900 ramte en dødbringende tornado, som med sig bragte store oversvømmelser og næsten udryddede byen. Byen byder dog stadig på masse af historisk charme.

I dag kan du opleve historiske sydstatsvillaer og et renoveret historisk centrum. Der er også Historic Pleasure Pier der strækker sig ud i vandet og hvor du kan finde den farverige forlystelsespark. Galveston Beach er også et besøg værd på en af de mange solrige dage. Du kan også tage forbi havnen, hvor der ofte ligger gamle sejlskibe til. I det hele taget er der en del ting at tage sig til i Gavleston, hvad end du ønsker at besøge det historiske 1892 Bishop's Palace eller nyde naturen i smukke Moody Gardens.

Galveston ligger kun en time fra storbyen Houston og fungerer som et populært udflugtsmål fra byen, men også for rejsende fra mere fjerne egne.

Kort

Vis på kort