Autocamper og svingende sydstatsrytmer

9 dages kør-selv-forslag med autocamper i sydstaterne

Oplev USA's tre mest kendte musikbyer: New Orleans, Memphis og Nashville. Det er fra netop disse byer, at lydsporet til vores liv stammer. I kører fra by til by i autocamper, og har alle faciliteterne med ombord.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i Sydstaterne.

Rejseperiode: 
Anbefales året rundt.

Startdag: 
Mandag - lørdag

Varighed: 
9 dage/8 nætter 

Længde: 
Ca. 2.360 km

Klimapåvirkning: 
6.758 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Atlanta, Georgia - Montgomery, Alabama (307 km)

Når I har afhentet jeres motorhome, er der ca. 3 timers nem kørsel ad Interstate til Alabama, hvor I skal tilbringe den første nat i delstatens hovedstad, Montgomery. Her kan I besøge White House of the Confederacy, som blev bygget til sydstatspræsidenten Jefferson Davis, Rosa Parks museum og frilandsmuseet Old Alabama Town. 

Forslag til overnatning: The Backyard RV Resort
Læs mere om campingpladsen og bestil her: The Backyard RV Resort

Montgomery - Mobile, Alabama (276 km)

I dag sætter I kursen mod New Orleans, men det er nødvendigt med et stop undervejs. Et oplagt sted at holde en pause er byen Mobile i Alabama, og I vil blive budt varmt velkommen på Shady Acres Campground. Besøg militærmuseet Battleship Memorial Park og Conde-Charlotte House, der er indrettet som lokalhistorisk museum. 

Forslag til overnatning: Shady Acres Campground and Resort  
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Shady Acres Campground and Resort  

Mobile - New Orleans, Louisiana (223 km)

I dag går turen til den historiske, elegante og unikke by New Orleans, jazzens fødeby. French Quarter RV Park ligger i gåafstand fra New Orleans' centrum. Campingpladsen ligner måske lidt en parkeringsplads, men der er adgang til alle nødvendige tilslutninger, og fælleshuset, der er opført i ægte New Orleans-stil, har gode faciliteter.

Byens skønne restauranter, den verdensberømte musik og det spændende natteliv, kan måske friste jer til at forlænge jeres ophold her. Byen er fyldt med spændende oplevelser og steder som fx Jackson Square og Bourbon Street. Sejl en tur på Mississippifloden med en hjuldamper, hop ombord på en hestevogn og få en guidet tur rundt i byen, tag på en heldagstur til sumpene, hvor I også kan se de smukke gamle plantageejendomme eller tag med på en guidet byvandring i French Quarter og bliv introduceret til voodoo.

Forslag til overnatning: French Quarter RV Resort
Læs mere om campingpladsen og bestil her: French Quarter RV Resort 

New Orleans - Jackson, Mississippi (321 km)

Nu går turen nordpå til Elvis-land. Der er langt til Elvis' hjemby, så der er indlagt et stop umiddelbart nord for byen Jackson, der er hovedstaden i delstaten Mississippi. I skal overnatte på Timberlake Campground. Det lokalhistoriske museum Old Capitol Museum, guvernørboligen Governor's Mansion og Mississippi State Capitol, hvor delstatsregeringen har sæde, er et besøg værd. 

Forslag til overnatning: Timberlake Campground 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Timberlake Campground

Jackson - Tupelo, Mississippi (274 km)

Nu forlader I motorvejen og tager den naturskønne Natchez Trace Parkway til Tupelo, hvor Elvis Presley blev født og boede, indtil han var tretten. Jeres overnatningssted ligger ved Barnes Crossing få minutters kørsel nord for byen. Snyd ikke jer selv for et besøg i Elvis' barndomshjem, der er indrettet som museum over hans liv. 

Forslag til overnatning: Campgrounds at Barnes Crossing
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Campgrounds at Barnes Crossing 

Tupelo - Memphis, Tennessee (158 km)

I har blot et par timers kørsel, gennem Holly Springs National Forest, for at komme frem til Memphis. Her skal I bo i gåafstand til Elvis' hjem, Graceland. Memphis-Graceland RV Park & Campground ligger på et 77.000 m2 stort område lige ud til Elvis Presley Boulevard. Graceland og det legendariske pladestudie, Sun Studios, er absolutte must´s for musikelskere. Se også National Civil Rights Museum, som ligger i det tidligere Lorraine Motel, hvor Martin Luther King blev skudt.

Forslag til overnatning: Graceland RV Park & Campground
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Graceland RV Park & Campground

Nashville - Chattanooga, Tennessee (228 km)

Der er lidt over to timers kørsel til turens sidste stop, som ligger ved byen Chattanooga. Raccoon Mountain RV Park & Campground er den campingplads, der ligger tættest på områdets største seværdigheder: Tennessee Aquarium, Lookout Mountain, Southern Belle Riverboat, IMAX-biografen og Chattanoogas centrum. Ikke langt derfra ligger Raccoon Mountain Caverns, hvor I har mulighed for at udforske et underjordisk hulesystem med en samlet udstrækning på næsten 9 km. Besøg den gamle slagmark fra den amerikanske borgerkrig ved Lookout Mountain via kabelbanen Incline Railway og/eller tag med på en tur ned i de underjordiske huler. 

Har I lyst til en lille afstikker på vej til Chattanooga, kan I besøge Lynchburg, hvor Jack Daniels destilleriet ligger. Dagsetappen bliver forlænget med ca. 40 km.

Forslag til overnatning: Raccoon Mountain Caverns and Campground
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Raccoon Mountain Caverns and Campground

Chattanooga - Atlanta (205 km)

I dag slutter turen rundt i Sydstaterne. Der er godt 2½ timer kørsel til Cruise America-depotet i Atlanta, hvor I skal aflevere jeres autocamper. Men der er masser af muligheder for at tage videre ud på eventyr. Start fx med en nat eller to i Atlanta - eller tag ud mod kysten og besøg Savannah, der er en meget charmerende sydstatsby. 

 

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r Atlanta, Nashville eller New Orleans
 • 9 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 8 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 2.300 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i New Orleans og Nashville.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i USA.

Ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i storbyen Atlanta og opleve nogle af byens mange spændende kvarterer. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.  
 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011