John Pennekamp Coral Reef State Park

På opdagelse i Nordamerikas eneste koralrev

Har I dykkercertifikat eller har I mod på at snorkle, er John Pennekamp Coral Reef stedet. Nordamerikas eneste koralrev ligger ud for kysten langs Florida Keys. Selve parken var den første undersøiske park i hele USA og dækker et område på mere end 240 km² med en mangfoldighed af farverige fisk, koraller og mangroveskov. I kan tage på snorkleture og dykkerture, leje kanoer, kajakker og paddleboards og sejle langsomt ind i den vilde mangrovebevoksning.

Alternativt kan I tage en af de store både med glasbund, så I tørskoet kan opleve det farverige liv under vandet. Parkens hovedkvarter ligger på Key Largo.

Inspiration

Opkaldt efter avisredaktøren J. Pennekamp

John Pennekamp Coral Reef er 30 kilometer lang og 12 kilometer bred og er opkaldt efter avisredaktøren John Pennekamp, som i begyndelsen af 1900-tallet, var meget aktiv i kampen for at få udlagt Everglades-sumpene til Nationalpark, samt få koralrevet ud fra Floridas kyst, fredet. Som den eneste af sin art i hele Nordamerika, tiltrækker det farverige koralrev mange sportsdykkere og snorklere fra store dele af verden. Der gives dykkerundervisning på stedet og I kan ligeledes leje dykkerudstyr.

Kort

Vis på kort