Floridas mange ansigter

8 dages kør-selv-forslag i skønne Florida for hele familien

Solskinsstaten bugner af oplevelser, og I får lidt af det hele på 8 intense dage. Besøg fx Universal Studios, oplev Floridas unikke natur, den tropiske stemning på The Keys og strand- og natteliv for alle på Miami Beach.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i vidunderlige Florida.

Fra 3.735 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.675 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Ankomst til Miami
Dag 2: Miami – Key West (260 km)
Dag 3: Key West – Fort Myers/Sarasota (490 km)
Dag 4: Fort Myers/Sarasota – Orlando (245 km)
Dag 5: Orlando
Dag 6: Orlando – St. Augustine (170 km)
Dag 7: St. Augustine – Fort Lauderdale (465 km)
Dag 8: Fort Lauderdale - Miami (45 km)

Ankomst til Miami

Hop en tur i hotellets pool og slap af på bedste Florida-manér, så I lige får jetlagget ud af kroppen. Men Miami Beach kalder, og I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem.

Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.

Miami – Key West (260 km)

Turen fra Miami til Key West yderst på Florida Keys er en fantastisk køretur. Men stå tidligt op og start bilen, for der er meget at se undervejs. Gør fx et stop på Key Largo og sejl en tur med en båd udstyret med glasbund ud over Nordamerikas eneste koralrev, John Pennecamp Coral Reef, hvor de farvestrålende fisk kan opleves tørskoet.

Fortsæt til Key West og ankom ikke alt for sent, for der er masser at opleve i Key West. Først og fremmest den tilbagelænede stemning, de utallige barer langs hovedgaden Duval Street – og hvis tiden tillader det, et besøg i Ernest Hemingways villa, hvor den verdensberømte forfatter boede en årrække.

Aftenen bør afsluttes med at se den smukke solnedgang fra Mallory Square.

Bemærk, at Budget-udgaven af denne tur overnatter i Marathon, der er en af øerne inden I når til Key West. Men I har naturligvis fortsat mulighed for at køre de sidste 75 km ud og opleve Key West. 


Vidste du…
En US Border Patrol kontrolpost på US Route 1 fik i 1982 Key West til i protest at løsrive sig fra USA og oprette Conch Republic. Republikken nåede at erklære krig mod USA, men kapitulerede allerede et minut efter. Tanken var gennem humor at protestere mod spærringen af den eneste vej til Key West, og projektet lykkedes - og løsrivelsen gik i sig selv. I Key West lever begrebet Conch Republic fortsat I gadebilledet med republikkens flag og i variationer med restauranter, barer eller sågar lokale retter.

Key West – Fort Myers (overnatning budget 490 km) /Sarasota (overnatning standard og superior 605 km)

Turen i dag er den længste på turen, så stå tidligt op for at få noget ud af dagen. Dagens store pause bør være Everglades National Park med sit fantastiske dyreliv, der kan opleves langs den vej, der går ind gennem parken fra byen Florida City syd for Miami. Her kan I opleve alligatorer i naturlige omgivelser på helt tæt hold uden at blive ædt – foruden utallige fugle og en mangfoldig natur, lige fra mangrovelunde over tæt regnskov til øde stepper og sumpområder.

Fra Everglades National Park kører I tværs gennem den centrale del af Everglades, også kaldet Alligator Alley. Så lad være med at få motorstop.

I fortsætter op langs Floridas vestkyst og kommer til Fort Myers. Der er masser af gode grunde til at besøge Fort Myers og nærområdet. Her ligger paradisøerne Sanibel og Captiva, hvor I kan nyde sandstrandene og det krystalklare hav. I kan bade fra strandene eller sejle ud med alt fra katamaran, yacht til kajak.

I Fort Myers afholdes farverige festivaller og til de golfinteresserede, er der mere end 20 golfbaner i nærheden, som de kan boltre sig på.

Fort Myers/Sarasota – Orlando (overnatning budget 245 km) (overnatning standard og superior 215 km)

Start dagen med en tur ud på Sanibel Island, der er kendt for de fantastisk smukke strande med meget fint sand og rig mulighed for at finde flotte muslingeskaller og sneglehuse. På den nordlige del af Sanibel Island ligger et stort fuglereservat, der bl.a. er hjemsted for de sjældne snestorke. Fra Sanibel sætter I kursen mod Orlando via den charmerende by Sarasota.

Orlando

I har hele dagen i Orlando, og det skal I nok få brug for, for byen bugner af forlystelsesparker. Alt efter temperament kan I vælge mellem Mickey Mouse, Universal Studios og Seaworld. Hvis I allerede har besøgt Disneyland Paris, vil vi anbefale Universal Studios og naboparken Island of Adventure med det nye, store temaområde, The Wizarding World of Harry Potter.

Har I mindre børn med, så vælg Disney Magic Kingdom, eventuelt kombineret med Disney Animal Kingdom, der både er en safaripark og en zoologisk have. Seaworld er også en fremragende familiepark for børn i alle aldre. Overvej at tage en ekstra dag i Orlando, hvis det kniber med at få tid til det hele.

Orlando – St. Augustine (170 km)

Fremtid og fortid mødes i dag, hvor I først skal en tur ud i rummet på Kennedy Space Center. Oplev opsendelsen af Apollo-raketterne til månen fra det originale kontrolcenter. Der er også mulighed for at spise frokost med en ægte astronaut.

Når I er landet igen, går turen tilbage i tiden til historiske St. Augustine, den første europæiske bosættelse i USA. Byens gamle, smalle gader og tilhørende fort er mere europæisk end amerikansk.

St. Augustine – Fort Lauderdale (465 km)

Så går det igen sydpå mod Fort Lauderdale, kendt for sine mange kanaler, som I kan komme ud at sejle på. Fort Lauderdales hovedgade, Las Olas Boulevard, er en hyggelig shoppinggade med masser af eksklusive butikker og lækre restauranter.

Skal der powershoppes, så ligger et af Floridas største outlet malls ikke langs fra Fort Lauderdale, Sawgrass Mills. Men husk at have plads til indkøbene i bagagen på flyet – start eventuelt med at købe en ekstra kuffert.

Fort Lauderdale - Miami (45 km)

Så er det tid til afsked med Florida, men I kan lige nå en sidste shoppingtur, inden flyet letter. Eller snup et nærmere kik på nogle af de bydele i Miami, I måske ikke nåede de første dage, fx hyggelige Coconut Grove, mondæne Coral Gables eller cubanske Little Havana.

Kort

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 3.735 kr.

Prisen inkluderer

  • 7 hotelovernatninger
  • 1 uges billeje inkl. forsikring
  • Elektronisk personlig rejsehåndbog på dansk


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybillet
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Budget, Standard og Superior.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Personlig rejsehåndbog
Inden afrejse får I en elektronisk rejsehåndbog tilsendt, som beskriver jeres kør-selv-ferie og oplevelser undervejs.

Ønsker I at få rejsebogen på tryk i stedet for elektronisk, er det muligt mod et tillæg på 235 kr.

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Miami. Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

 

 

FÅ ET TILBUD

Intern kommentar

Salgsinfo:

Leverandør: American Ring

Turnavn: FDM - Best of Florida 

Koder for 2018:
8FFL1a = Budget
8FFL2 = Standard
8FFL3 = Superior

Bemærk: April 2018 + November 2018 - april 2019 ligger som vinterpriser (de er højere pga sæson)
Koder for April 2018 + Nov-apr 2018-19:
8WFFL1 = Budget
8WFFL2 = Standard
8WFFL3 = Superior


KURS: 6,45

Udregning:
Budget-tur FRA:
Net 374 usd/ brutto 468 USD = 3.019 kr. pp

Billeje - 1 uge grp A:
Brutto 223 USD = 1.438 = 719 kr. pp

I alt FRA 3.735 kr. pp i dbl.vær.