Florida for den store børnefamilie

13 dages kør-selv-forslag i Florida for børnefamilier med op til 6 personer

Oplev Florida i børnehøjde med få køredage, korte afstande og børnevenlige hoteller, hvor der er plads til hele familien. Både børn og voksne vil elske de populære temaparker i Orlando som fx, Disney World og Universal Studios. I Crystal River kan I være heldige at opleve de søde og fredelige søkøer og i Cocoa Beach kan i slappe af på den brede strand eller tage en dag i Kennedy Space Center.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i det børnevenlige Florida.

 

Fra 8.676 kr.
pr. person inkl. flybillet v/ 2 voksne og 4 børn under 19 år for 13 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året 

Startdag:
Daglig

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
515 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Orlando

Når I har børn med til USA, skal der være tid til at vænne sig til tidsforskellen. Derfor har I fire hele dage til at starte med i Orlando. Ungerne vil dog nok hurtigt komme sig over tidsforskellen, for både Mickey Mouse og Anders And kalder og det samme gør poolen på hotellet.

Når I kommer frem, så tag en aftentur langs International Drive i Orlando, hvor der ligger masser af restauranter, barer og underholdningstilbud med noget for enhver smag. Her kan I få en forsmag på nogle af de mange løjer, der venter jer de næste fire dage. Men I kan naturligvis også vælge bare at slappe af ved poolen på hotellet efter flyrejsen.

Orlando er synonym for temaparker og forlystelsesparker og er et paradis for børn og barnlige sjæle, hvor det kan være svært at vælge. I kan nemt få mindst en hel dag til at gå i Disney World’s Magic Kingdom Park, der kan tryllebinde både børn og barnlige sjæle i alle aldre. Hvis I allerede har besøgt Disneyland i Paris, kan I overveje i stedet at besøge Universal Studios kombineret med naboparken Islands of Adventure, hvor Harry Potter holder til i The Wizarding World of Harry Potter. Og i Universal Studios har I rigeligt med underholdning til to hele dage.

En af dagene bør I bestemt også tage en tur ud i rummet på Kennedy Space Center, der bare ligger en times kørsel fra Orlando. Her kan I bl.a. opleve opsendelsen af Apollo 11-missionen til Månen fra det originale kontrolcenter i Kennedy Space Center og komme helt ud til affyringsramperne, hvor også rumfærgerne blev sendt op. En fascinerende mulighed for at få et kig ind bag kulisserne i nogle af verdens største bygninger med bl.a. en kopi af en ægte Apollo-raket. Men kom gerne fra morgenstunden, da området er stort, og der er meget at se og opleve.


Vidste du...
Et besøg i Florida er ikke komplet uden mindst én tur i en airboat - og bliver man grebet af det, så er det ikke svært at tage på en tur mere, når lejligheden byder sig. En airboat er en kombination af en båd og et fly, da der er sat en overdimensioneret propel bag i båden til fremdrift. I nærmest flyver fremover vandet i en øredøvende larm, og da båden er fladbundet, så er det perfekt til transport over de sumpede landområder i Florida. Der er et utal af udbydere af airboatture over det sydlige Florida, så det er bare at stoppe ved første lejlighed og prøve en tur hos fx Buggy Creek Airboat Rides lige syd for Orlando. På en airboattur er der næsten altid alligatorgaranti, så husk at holde armene ind i sikkerhed!

Orlando - Crystal River (145 km)

Turen går nu videre til et af Floridas største naturlige vidundere, Ellie Schiller Homosassa Springs Wildlife State Park, hvor I får mulighed for at møde nogle af Floridas oprindelige indbyggere - sortbjørne, rødlosser, alligatorer og krokodiller samt ikke mindst Floridas elskede søkøer (manatees), som også kan opleves i parkens undervandsobservatorium. Her er der gjort specielt meget ud af, at børnene kan lære mere om søkøerne ved hjælp af interaktive oplevelser.

I har også mulighed for at lave ruten via Tampa og Busch Gardens, der ligger lidt mere end en times kørsel fra Orlando ad Interstate 4, og prøve parkens vilde forlystelser og møde alverdens dyr. Efter en dag med store naturoplevelser kører I videre til Crystal River, hvor I bor de næste tre nætter.
 

Crystal River

Crystal River er i Florida kendt som ”Jewel of the Nature Coast”, og er det perfekte sted for hele familien at tage på opdagelse i det naturskønne landskab. Crystal River har en charmerende og historisk downtown med særegne antikvitetsforretninger og gode restauranter. Og på det nærliggende Archaelogical State Park kan I høre den spændende historie om den oprindelige indianske befolkning og deres hellige steder.

Men hovedattraktionen i Crystal River er naturligvis naturskønheden, dyrelivet og mulighederne for at dykke, snorkle, tage på fisketur på Den Mexicanske Golf og leje kajakker og padle ud til flodområderne med søkøer, skildpadder, oddere og fugle. Og hvis børnene føler sig trygge ved de store søkøer, der kan veje helt op til 1.600 kg, kan I tage dem med på en guidet svømme- eller snorkeltur, hvor det vrimler med søde og fredelige søkøer, havets mumitrolde, som elsker at blive kløet på maven og få en masse opmærksomhed.

En anden meget populær familieaktivitet i Crystal River er at fange kammuslinger i perioden juni til september.

Crystal River - Cocoa Beach (285 km)

Fra Crystal River på vestkysten går turen nu tværs over Florida til Cocoa Beach, hvor I skal tilbringe de sidste fire nætter. Undervejs kører I igennem Ocala National Forest, hvor I kan holde picnicfrokost og bade ved Juniper Springs, en halvtropisk oase i hjertet af et ørkenlignende landskab. Landskabet minder ikke om noget andet i USA med sine hundredvis små, boblende kilder og de mere massive kilder, der vælter frem fra sprækker i jorden under den tætte skov af palmer og egetræer.

Cocoa Beach

Blot en times kørsel mod øst fra Orlando ligger Floridas smukke Space Coast og Cocoa Beach, Her er lagt op til ren afslapning og hygge på stranden, hvor I kan bade, surfe og sejle kajak eller bare sidde i vandkanten og bygge sandslotte. Har I lyst til lidt mere, så er der altid masser af spændende ting at lave og se i og omkring Cocoa Beach. Udover at tilbyde det bedste af "sol og sjov" på stranden, kan I forsøge jer med dybhavsfiskeri, spille en runde golf eller tage med på en tur i en airboat for at komme tæt på Floridas fascinerende dyreliv. I kan også besøge områdets helt store attraktion, Kennedy Space Center, der ligger ganske tæt på. 

Der er også mulighed for at udforske områdes historie på en sightseeing eller ved at besøge et par af muserne i byen, der også tilbyder god shopping i spændende butikker. Og I løber ikke tør for spisesteder lige med det samme, for udover restauranterne i byen, kan I nyde aftensmaden på en af de mange skønne spisesteder på stranden, hvor der findes alt fra elegant til ”sand-i-din-sko-afslappet”. Endelig kan I opleve nogle af de smukkeste solopgange – direkte fra stranden her i Cocoa Beach.  

Hvis I ikke nåede det tidligere på turen kan I tage en tur op til den charmerende og historiske by St. Augustine, der er den ældste permanente europæiske bosættelse i USA fra 1565.
 

Cocoa Beach - Orlando (90 km)

En ferie fuld af gode oplevelser nærmer sig sin afslutning, når I i dag kører tilbage til Orlando for at aflevere bilen og flyve hjem, medmindre I vælger at forlænge de seneste dages badeferie eller lige kan klare en forlystelsespark mere i Orlando.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 8.676 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup/Billund-Orlando retur
  • 12 hotelovernatninger
  • 2 ugers billeje inkl. forsikring (minivan)
  • Elektronisk personlig rejsehåndbog på dansk


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

God plads til hele familien - også den store familie med op til 6 personer.

Prisen er beregnet på 2 voksne og 4 børn under 19 år. Ved andre kombinationer af voksne/børn eller alder – spørg os om pris.

Hotelstandard:
Standard

Personlig rejsehåndbog
Inden afrejse får I en elektronisk rejsehåndbog tilsendt, som beskriver jeres kør-selv-ferie.

 

 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Orlando eller tage på krydstogt til det Caribiske Hav.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011