Florida for den store børnefamilie

13 dages kør-selv-forslag i Florida for børnefamilier med op til 6 personer

Oplev Florida i børnehøjde med få køredage, korte afstande og børnevenlige hoteller, hvor der er plads til hele familien. Både børn og voksne vil elske de populære temaparker i Orlando som fx, Disney World og Universal Studios. I Crystal River kan I være heldige at opleve de søde og fredelige søkøer og i Cocoa Beach kan i slappe af på den brede strand eller tage en dag i Kennedy Space Center.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i det børnevenlige Florida.

 

Fra 9.722 kr.
pr. person inkl. flybillet v/ 2 voksne og 4 børn under 17 år for 13 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
13 dage/12 nætter

Længde:
Ca. 610 km

Klimapåvirkning:
15.350 kg CO2 samlet for 6 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Orlando

Når I har børn med til USA, skal der være tid til at vænne sig til tidsforskellen. Derfor har I fire hele dage til at starte med i Orlando. Ungerne vil dog nok hurtigt komme sig over tidsforskellen, for både Mickey Mouse og Anders And kalder og det samme gør poolen på hotellet.

Overnatning i Orlando-området. 

Orlando

Orlando er synonym for temaparker og forlystelsesparker og er et paradis for børn og barnlige sjæle, hvor det kan være svært at vælge. Det er naturligvis helt op til jer, hvad I bruge dagene på, vi kommer blot med en række forskellige forslag.

I kan nemt få mindst en hel dag til at gå i Disney World’s Magic Kingdom Park, der kan tryllebinde både børn og barnlige sjæle i alle aldre. Hvis I allerede har besøgt Disneyland i Paris, kan I overveje i stedet at besøge Universal Studios kombineret med naboparken Islands of Adventure, hvor Harry Potter holder til i The Wizarding World of Harry Potter. Og i Universal Studios har I rigeligt med underholdning til to hele dage.

I denne del af Florida ligger en del vådområder, hvor I kan sejle med airboat og se efter alligatorer og andet spændende dyreliv. En god måde at komme lidt ud i naturen på, og de fleste børn elsker det. 

En af dagene bør I bestemt også tage en tur ud i rummet på Kennedy Space Center, der bare ligger en times kørsel fra Orlando. Her kan I bl.a. opleve opsendelsen af Apollo 11-missionen til Månen fra det originale kontrolcenter i Kennedy Space Center og komme helt ud til affyringsramperne, hvor også rumfærgerne blev sendt op. En fascinerende mulighed for at få et kig ind bag kulisserne i nogle af verdens største bygninger med bl.a. en kopi af en ægte Apollo-raket. Men kom gerne fra morgenstunden, da området er stort, og der er meget at se og opleve.

Overnatning i Orlando-området. 
 

Orlando - Crystal River (215 km)

Turen går nu videre til et af Floridas største naturlige vidundere, Ellie Schiller Homosassa Springs Wildlife State Park, hvor I får mulighed for at møde nogle af Floridas oprindelige indbyggere - sortbjørne, rødlosser, alligatorer og krokodiller samt ikke mindst Floridas elskede søkøer (manatees), som også kan opleves i parkens undervandsobservatorium. Her er der gjort specielt meget ud af, at børnene kan lære mere om søkøerne ved hjælp af interaktive oplevelser.

Undervejs har I mulighed for at tage via Tampa og Busch Gardens, der ligger lidt mere end en times kørsel fra Orlando ad Interstate 4. Her kan I prøve parkens mange vilde forlystelser og møde alverdens dyr. Eller I kan lægge vejen forbi Legoland Florida, der ligger nær Vinter Haven. Denne rute er lidt kortere end turen via Tampa. Endelig kan I besøge havfruerne i Weeki Wachee Springs State Park, som I passerer lidt før I når til Crystal River. 

Efter en dag med store oplevelser kører I videre til Crystal River, hvor I bor de næste tre nætter.

Overnatning Crystal River. 

Crystal River

Crystal River er i Florida kendt som ”Jewel of the Nature Coast”, og er det perfekte sted for hele familien at tage på opdagelse i det naturskønne landskab. Crystal River har en charmerende og historisk downtown med særegne antikvitetsforretninger og gode restauranter. Og på det nærliggende Archaelogical State Park kan I høre den spændende historie om den oprindelige indianske befolkning og deres hellige steder.

Men hovedattraktionen i Crystal River er naturligvis naturskønheden, dyrelivet og mulighederne for at dykke, snorkle, tage på fisketur på Den Mexicanske Golf og leje kajakker og padle ud til flodområderne med søkøer, skildpadder, oddere og fugle. Og hvis børnene føler sig trygge ved de store søkøer, der kan veje helt op til 1.600 kg, kan I tage dem med på en guidet svømme- eller snorkeltur, hvor det vrimler med søde og fredelige søkøer, havets mumitrolde, som elsker at blive kløet på maven og få en masse opmærksomhed.

En anden meget populær familieaktivitet i Crystal River er at fange kammuslinger i perioden juni til september.

Overnatning Crystal River.

Crystal River - Cocoa Beach (310 km)

Fra Crystal River på vestkysten går turen nu tværs over Florida til Cocoa Beach, hvor I skal tilbringe de sidste fire nætter. Undervejs kører I igennem Ocala National Forest, hvor I kan holde picnicfrokost og bade ved Juniper Springs, en halvtropisk oase i hjertet af et ørkenlignende landskab. Landskabet minder ikke om noget andet i USA med sine hundredvis små, boblende kilder og de mere massive kilder, der vælter frem fra sprækker i jorden under den tætte skov af palmer og egetræer.

I fortsætter turen og via Daytona Beach kommer i frem til Cocoa Beach. 

Overnatning Cocoa Beach.

Cocoa Beach

I Cocoa Beach, Her er lagt op til ren afslapning og hygge på stranden, hvor I kan bade, surfe og sejle kajak eller bare sidde i vandkanten og bygge sandslotte. Har I lyst til lidt mere, så er der altid masser af spændende ting at lave og se i og omkring Cocoa Beach. Udover at tilbyde det bedste af "sol og sjov" på stranden, kan I forsøge jer med dybhavsfiskeri, spille en runde golf eller tage med på en tur i en airboat for at komme tæt på Floridas fascinerende dyreliv. I kan også besøge områdets helt store attraktion, Kennedy Space Center, der ligger ganske tæt på. 

Der er også mulighed for at udforske områdes historie på en sightseeing eller ved at besøge et par af muserne i byen, der også tilbyder god shopping i spændende butikker. Og I løber ikke tør for spisesteder lige med det samme, for udover restauranterne i byen, kan I nyde aftensmaden på en af de mange skønne madsteder på stranden, hvor der findes alt fra elegant til ”sand-i-din-sko-afslappet”. Endelig kan I opleve nogle af de smukkeste solopgange – direkte fra stranden her i Cocoa Beach.  

Hvis I ikke nåede det tidligere på turen kan I tage en tur op til den charmerende og historiske by St. Augustine, der er den ældste permanente europæiske bosættelse i USA fra 1565.

Overnatning Cocoa Beach.

Cocoa Beach - afrejse Orlando - Danmark (85 km)

En ferie fuld af gode oplevelser nærmer sig sin afslutning, når I i dag kører tilbage til Orlando for at aflevere bilen og flyve hjem, medmindre I vælger at forlænge de seneste dages badeferie eller lige kan klare en forlystelsespark mere i Orlando.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 9.722 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Orlando retur
 • 12 hotelovernatninger (3+ og 4 stjernede hoteller)
 • 2 ugers billeje inkl. forsikring (minivan)


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

God plads til hele familien - også den store familie med op til 6 personer.

Prisen er beregnet på 2 voksne og 4 børn under 17 år. Ved andre kombinationer af voksne/børn eller alder – spørg os om pris.

Hotelstandard:
God standard/Superior

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Orlando eller tage på krydstogt til det Caribiske Hav.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011