Kennedy Space Center, Orlando

Kom tæt på rumfærger og astronauter i Kennedy Space Center

Når du trænger til en pause fra rutsjebanerne og karrusellerne i Orlando ligger Kennedy Space Center som en behagelig afveksling kun en times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center er stedet, hvorfra den amerikanske rumfartsadministration NASA opsender hovedparten af de raketter og rumfærger, USA sender ud i rummet. Centret ligger på en smal landtange midt i et stort fugle- og vildtreservat, hvor Atlanterhavet er nærmeste nabo.

Et besøg i Kennedy Space Center

Selvom opsendelsen af rumfærger er indstillet, er Kennedy Space Center stadigvæk et spændende sted at besøge. Du starter i besøgscentret ved hovedindgangen, hvor du køber billetter til Kennedy Space Center. Ud over film og udstillinger får du også en to timer lang bustur rundt på Kennedy Space Center.

Inspiration

Vælg mellem tre forskellige rundture

Du kan vælge mellem tre forskellige rundture på Kennedy Space Center. Er du førstegangs-besøgende anbefaler vi, at du vælger NASA Up- and Close, hvor du kommer tæt på de ramper, som rumfærgerne opsendes fra. Alternativet er en historisk tur ud til nogle af tidligere ramper, hvor raketterne i Apollo-programmet blev opsendt fra. En tredje tur går forbi en model af den internationale rumstation, som publikum får lov til at komme ind i. Alle ture slutter ved Apollo/Saturn V Center, hvor du kan se en kopi af den Saturn V-raket, der bragte amerikanerne til månen.

Astronaut Hall of Fame

Er du frisk på flere eventyr i det ydre rum efter besøget på Kennedy Space Center, kan du overveje også at lægge vejen forbi Astronaut Hall of Fame, der ligger på ”indersiden” af den fjord/vig, som dæmningen til Kennedy Space Center fører over. Udstillingen hylder de mange pionerer, der var med til at gøre USA til verdens førende rumfartsnation. Ud over hyldesten til astronauterne, er der også interaktive udstillinger med flysimulatorer, m.m.

Kør videre fra Kennedy Space Center

Kort

Vis på kort