Kystbyen Virginia Beach

Her satte englænderne deres fod for mere end 400 år siden

Er du på kør-selv-ferie i USA og på vej gennem staten Virginia, kan du køre langs kysten og stoppe i kystbyen Virginia Beach. Her ligger den skønne by ud til Atlanterhavet ved Cheasepeak Bays udmunding og kan prale af 62 km strand - den længste strand i verden. Her nyder både lokale og turister livet i fulde drag.

Søger du liv og glade dage skal du besøge Oceanfront, hvor udendørscafeer, streetfood, levende musik og farverige gadekunstnere sørger for en herlig stemning. På Atlantic Avenue kan du shoppe og du kan slentre en tur langs den 5 km lange strandpromenade, der flittigt bruges af løbere og cyklister på seje cykler. På stranden slappes der af og bølgerne toppes af novicer og garvede surfere.

I downtown Virginia Beach finder du det farverige ViBe distrikt, hvor lokale kunstnere har sat deres præg. Du kan fx gå ViBe District Walking Tour, hvor du støder på vægmalerier i alle farver og motiver. I bymidten finder du også alt fra super shopping, gode restauranter og live underholdning fra musik til standup.

I Virginia Beach kan du også nyde en dag i First Landing State Park, hvor englænderen satte deres fod for mere end 400 år siden. Området tiltrækker vandrer og der tiltrækkes af den afvekslende natur. En anden mulighed er Military Aviation Museum med en af verdens største private samlinger af militærfly fra første- og anden verdenskrig.

Kort

Vis på kort

Oplev Sydstaterne - Skab din egen historie