Blue Ridge Mountains for livsnydere

11 dages unik kør-selv-forslag i det østlige USA

En kør-selv-ferie i det smukke og naturskønne område Blue Ridge Mountains, der går fra District of Columbia i nord gennem North og South Carolina ned til Tennessee og Georgia. Om natten bor I på udvalgte Distinguished Inns, hvor I vil opleve en personlig gæstfrihed i smagfulde omgivelser på små, charmerende overnatningssteder med kvaliteten i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige. Bemærk at I først afhenter lejebilen efter endt ophold i Washington D.C.

Denne tur går fra Washington D.C. til Atlanta, men vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Blue Ridge Mountains.

Fra 18.026 kr.
pr. person for 11-dages kør-selv-ferie inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse på Distinguished Inns inkl. morgenmad og billeje.

Rejseperiode:
Hele året 

Afrejse:
Daglig

Længde:
1.130 km

Klimapåvirkning:
5.554 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier


Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

 

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Ankomst til Washington D.C.
Dag 2: Ophold i Washington D. C.
Dag 3: Washington D.C. - Boyce, Virginia (75 km)

Dag 4: Ophold i Boyce
Dag 5: Boyce - Fort Lewis, Virginia (209 km direkte eller 262 km ad Skyline Drive)
Dag 6: Ophold i Fort Lewis
Dag 7: Fort Lewis - Pearisburg, Virginia (173 km direkte eller 366 km ad Blue Ridge Pkwy.)
Dag 8: Ophold i Pearisburg
Dag 9: Pearisburg - Asheville, North Carolina (350 km direkte eller 390 km ad Blue Ridge Pkwy.)
Dag 10: Ophold i Asheville
Dag 11: Asheville - Atlanta, Georgia (hjemrejse) (320 km)

Washington D. C.

Washington D.C. byder jer velkommen med sine brede boulevarder, monumentale monumenter og verdensberømte museer og bygninger. Start jeres ferie ud med at lade bilen stå og brug i stedet tiden i USAs politiske højborg på fx at cykle en tur på The Mall, en tre kilometer lang og 600 meter bred boulevard, som tager jer forbi nogle af de største monumenter i Washington D.C..

I bor på Woodley Park Guest House, som er beliggende i det historiske Woodley Park område, kun få skridt fra restauranter, butikker og metro. Stedet er for nyligt renoveret og om eftermiddagen kan I nyde en kop te eller kaffe på den store veranda. Morgenmad er virkelig dagens højdepunkt på Woodley Park Guest House. Her kan I vælge imellem et bredt udvalg af overvejende sunde og økologiske retter, lige fra granola med yoghurt til quiche og vafler. Værtsparret sørger for hyggelig og afslappet stemning og introducerer gæsterne for hinanden.

•    10 luksuriøst værelser 
•    Lækker morgenbuffet med valgmuligheder, så det passer til jeres humør og smag
•    Gratis eftermiddagskaffe/-te og forfriskninger

Efter endt ophold i Washington D.C. henter i jeres lejebil og jeres kør-sel-ferie starter for alvor. 

Værd at besøge undervejs fra Washington D.C. til Boyce:
•    På vej fra Washington D.C. kan I køre en lille omvej sydpå til  Alexandria, som er byen hvor George Washington boede.

Boyce, Virginia

Boyce er en lille by med 600 indbyggere i det nordlige Virginia - bare 90 minutters kørsel fra USA' hovedstad, Washington D.C.. Området omkring Boyce er en del af Virginias vinland, som er blandt de bedste i USA, og I har mulighed for at besøge nogle fantastiske vingårde. I kan også tage et smut forbi en af de små lokale butikker eller besøge et museum og få et indblik i traditionel amerikansk livsstil. Boyce ligger i udkanten af Shenandoah Valley, som er blevet kaldt et af de smukkeste områder i det østlige USA. Det giver jer en fantastisk mulighed for at udforske Shenandoah Nationalparks mosaik af vandfald, grotter og smukke udsigter; et område, der kan fornøje en hver naturelsker. 

I bor på L'Auberge Provencale Bed & Breakfast, der er en hyggelig fransk-inspireret inn med dejlig beliggenhed i smukke omgivelser. Her vil I opleve personlig service, som I ikke kan finde på almindelige hoteller. Værelserne er individuelt designet i elegant fransk stil. Derudover har mange af værelserne en hyggeplads med ildsted, hvor I kan læse en bog eller nyde et glas af de lokale Virginia vine. Stedets fantastiske restaurant, La Table Provençaler, er en fransk-inspireret restaurant, som så vidt muligt bruger friske grøntsager og urter fra haven. I kan også vælge at bo på Villa La Campagnette, som er en europæisk-inspireret villa, der byder på en mere intim oplevelse med bare tre suites. Her findes en dejlig pool, som I frit kan benyttes, uanset om I bor i hovedbygningen eller La Campagnette.

For de historieinteresserede kan det nævnes, at George Washington højst sandsynligt har boet her, mens han i en periode var forvalter for bygningen. Hvis I er mere til naturoplevelser, er I også kommet til det rigtige sted. L'Auberge Provencale hjælper jer gerne med at planlægge en dag i den imponerende natur i Shenandoah Valley.

•    14 unikke værelser med elegant indretning og en stemning af ægte fransk land idyl kombineret med moderne luksus.  Alle værelser har eget bad og toilet. 11 af værelserne ligger i hovedbygningen og 3 af dem ligger i Villa La Campagnette, der ligger 3 miles væk.
•    Lækker gourmet morgenmad med frisk frugt fra inn'ens egen frugthave inkluderet.
•    Om eftermiddagen serveres lækre forfriskninger i form af kager og frisk frugt.
•    Masser af aktiviteter i området, som fx golfbaner, vandreture, ridning og meget mere.
•    Seværdigheder i nærheden: Cedar Creek Civil War Battlefield, George Washington's Office, vingårde, Antietam Battlefield.

Værd at besøge undervejs fra Boyce til Staunton:
•    Kør turen gennem Shenandoah National Park ad Skyline Drive og I får området mest fantastiske udsigter
•    Besøg Luray Caverns i Luray – en meget imponerende drypstenshule
•    Stop ved Skyland for kaffe eller frokost og tag turen til fods gennem skoven til Stony Mann Overlook (1 lille time hver vej) 

Fort Lewis, Virginia

Fort Lewis og det omkringliggende område strækker sig helt tilbage til slaget ved Point Pleasant i 1774, som betragtes som den første konflikt i den amerikanske revolution. 

I bor på Fort Lewis Lodge, en hyggelig og historisk bed and breakfast i den smukke floddal for foden af Shenandoah Mountain. Stedet har eksisteret siden midten af 1700-tallet og er i dag et yndet mål for naturelskere og romantikere. Her er vidunderligt vildt og naturskønt, men samtidig også fredeligt med rig mulighed for store naturoplevelser.
Her har I det perfekte udgangspunkt for at besøge Shenandoah Valley og Blue Ridge Mountains, men også for at gå på opdagelse i Staunton, der - om end den er lille - både har American Shakespeare Center og Woodrow Wilson Presidential Library & Museum - oprindelig hans barndomshjem. Her får I en udsøgt pakke bestående af romantik, forkælelse, natur og kultur.

•    13 individuelt og flot indrettede værelser og 3 suiter i en blanding af tidstypisk traditionel stil og den velkendte Shaker-stil.
•    4 charmerende bjælkehytter med stenpejs og 3 utraditionelle værelser i den runde, teglbeklædte silo.
•    Flot, klassisk Riverside House med 5 værelser, verandaer og gyngestole, med udsigt til floden og de skovklædte bjerge.
•    Morgenmad og aftensmad er inkluderet og serveres i den historiske Lewis Gristmill.

Værd at besøge under opholdet i Fort Lewis:
•    Besøg Thomas Jeffersons Monticello lige uden for Charlottesville.
•    Kør via Pippin Hill Farm & Vineyards på vejen tilbage – husk at stoppe for en smagsprøve.
•    Besøg byen Lexington, som spille en stor rolle i den amerikanske revolution. 

Værd at besøge undervejs fra Fort Lewis til Pearisburg:
•    Tag turen ad Blue Ridge Pkwy og naturen vil imponere jer.
•    Gør et stop ved Ravens Roost (10.7 mile stone)og nyd udsigten over Tory Mountains og Shenandoah Valley. 
•    Parker bilen på parkeringspladsen ved 83,4 mile stone og tag den lille vandretur på ca . 700 m til vandfaldene Fallingwater Cascades.  
 

Pearisburg, Virginia

Pearisburg er en hyggelig lille by omkranset af New River og Appalachian Mountains, hvor der er masser af natur og trails I kan udforske. I kan besøge nogle af de mere ukendte, men ikke desto mindre fantastiske vingårde ved Blue Ridge Parkway og tage en tur forbi Cascade Falls, som er et af de smukkeste vandfald i Virginia. Der er også mulighed for at komme ud på New River og opleve den imponerende natur og fauna. Med mindre end 15 miles til West Virginias grænse, kan I nemt køre en lille omvej og krydse endnu en stat af listen.

I bor på Inn at Riverbend, der er en hyggelige lille Inn beliggende på en 56.000 m2 stor grund, med fortryllende udsigt over New River og Appalachian Mountains.  Stedet er indbegrebet af nydelse og indbyder til ren afslapning og afstresning i de skønne omgivelser. I er garanteret en luksuriøs oplevelse og god komfort på en af de 7 individuelt designet værelse og I vil opleve nærværende, hyggelige og servicemindede værter. Og hvis I ikke allerede er imponeret af værelserne, så vil den storslåede udsigt gøre sit til det. På Inn at Riverbend er exceptionel service deres kendetegn, maden er frisk og lækker, og I er første prioritet for det erfarne værtspar.

Hvis I vil tættere på den fantastiske natur, I betragter fra jeres værelse, vil værtsparret hellere end gerne fortælle jer om nogle af de fantastiske trails I kan gå. Til jer der hellere vil have en dag med lidt kulturel afslapning, kan I besøge de unikke museer og teatre i området, eller tage ud på en af de mange vingårde i nærheden. I nabobyen Blacksburg ligger Virginia Tech, som er et af de største og mest prestigefyldte universiteter i USA.

 • Lækker gourmet morgenmad serveres på terrassen eller i Great Room - afhængigt af vejret.
 • 7 charmerende værelser som alle sammen er individuelt designet og med fabelagtig udsigt.
 • Alle værelser har eget badeværelse med kar eller brus, lækre morgenkåber og egen udgang til terrassen.   
 • Vundet adskillige priser, som fx "Best Bed & Breakfast in Southwest Virginia".
 • Seværdigheder i nærheden: Cascade Falls og Barney's Wall, de mange vingårde, Virginia Tech og mange flere.

Værd at besøge undervejs fra Pearisburg til Asheville - ad Blue Ridge Pkwy.:
•    Den gamle vandmølle Mabry Mill (176,1 mile stone). 
•    Ved Groundhog Mountain (188,8 mile stone), hvor I kan se de forskellige typer hegn, som området er kendt for. 
•    Northwest Trading post (258,6 mile stone) - og køb kunsthåndværk fra det nordøstlige North Carolina.
•    Bliv betaget af Linn Cove Viaduct (304,4 mile stone) – hvor I bogstaveligt talt kører på kanten af Blue Ridge Mountains.            
•    Stræk benene ved Craggy Gardens (363,4 mile stone) og tag en 10 min. vandretur til et sted med mange rhododendron. 
 

Asheville, North Carolina

Hvor de forrige byer suger jer ind med deres intime og lokale stemning, byder Ashville på de mere storslåede attraktioner. Juvelen i deres krone er uden tvivl George Vaderbilts pompøse palæ, Biltmore, der leder tankerne hen på Frankrigs slotte. Gå på opdagelse i det 250 rum store palæ og de velfriserede haver og besøg den tilhørende vingård. Men Ashville selv er også et farverigt bekendtskab med en innovativ restaurantscene, kuriøse butikker og spirende kultur. Livsglæden her er ganske smittende. 

I bor på Albemarle Inn, som for 14 år i træk er blevet klassificeret som en AAA Four Diamonds Inn, er med på The National Register over huse og steder, som er bevaringsværdige. I mærker straks freden og den tidløse stemning, når I træder ind over dørtærsklen til det imponerende palæ. Slap af på verandaen, nyd den smukke have i en stille stund eller i selskab med andre og hyg jer med et glas vin, mens I overværer en flot solnedgang over de nærliggende bjerge.

 • Alle 11 værelser er unikt, elegant og luksuriøst indrettet og har lækre senge med fint sengetøj og overdådige dyner, der sikrer jer en god nats hvile. 
 • Hvert værelse har eget badeværelse med badekar/brusebad (et værelse tilbyder et to-personers badekar). Her vil I også finde duftende badeprodukter, hårtørrere og hyggelige morgenkåber.
 • Dagen starter med kaffe eller te omkring den store marmor pejs, efterfulgt af en lækker gourmet morgenmad på den lukkede, plantefyldte veranda. Om vinteren rykkes ind i den dejlige spisestue, hvor den knitrende pejs "snakker" med.  
 • På weekend-aftener holdes reception, hvor der serveres hors d'oeuvres og sæsonbetonede drikkevarer. 
 • I tilbydes gratis eftermiddagste / forfriskninger samt lune kager inden sengetid. 
 • Picnic Basket To Go! Hvis I vælger at besøge det storslåede, franskinspirerede Biltmore Estate, kan I bestille en picnicbasket fuld af lækre sager til den perfekte romantiske udflugt til en ægte slotsoplevelse fra 1800-tallet.

Værd at besøge under opholdet i Asheville:
•    Besøg en del af Biltmore Estate, Familien Vanderbilts imponerende landsted ved Asheville
•    Kør en tur til Great Smoky Mountains National Park
•    Besøg Chimney Rock I Chimney Rock State Park og tag trapperne op til toppen af Chimney Rock 
 

Asheville - Atlanta, Georgia

I forlader Asheville og sætter kurs mod Atlanta, hvor turen slutter - med mindre I vælger at fortsætte på nye spændende eventyr. Tag fx en nat her i Atlanta og besøg CNN, Coca Cola og det kæmpe akvarie, der alle ligger i centrum af byen. 

En alternativ lufthavn til Atlanta kan være Charlotte i North Carolina, og afstanden hertil (fra Asheville) er lidt kortere end til Atlanta - ca. 220 km. Til gengæld er flypriserne her almindeligvis lidt dyrere, end de er fra Atlanta. Tal med os om den bedste løsning for jer.  

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 18.026 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/BIllund-Washington / Atlanta-Kastrup/Billund
 • 10 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage
 • 8 dages billeje af cabriolet inkl. forsikring

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Envejsleje på bil ca. 300 USD + skatter og afgifter
   

 

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

ekstra oplevelser

Hvorfor ikke forlænge turen med en dag ekstra i Washington D.C. inden I starter på køreturen mod syd? Der er naturligvis også mulighed for at forlænge med et par dage i storbyen Atlanta, der er hovedstad i Georgia.

 
  

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011