Naturoplevelser i USA

Landet til din indre eventyrer

Har du en indre eventyrer, der bare ikke kan vente med at komme ud? Sover du nærmest med vandreskoene på og rygsækken pakket? Eller er du bare glad for at komme ud i den friske luft og nyde skønne udsigter på en stille og rolig cykeltur? Uanset hvilken friluftstype du er, så er USA propfyldt med naturoplevelser til dig. I Rocky Mountains og midtvestens prærielandskab kan du få en smagsprøve på det gamle og uberørte USA. I det vestlige USA er ekstremerne på spil, når du besøger både det golde landskab i Death Valley, den dybe Grand Canyon eller drøner langs de forrevne klippekyster i Californien. Sydstaternes alligatorer og manatees, mangroveskove og pudderstrande er en tropisk fornøjelse, og endeligt venter de frodige skove i New England.

Vi har samlet nogle af de største, de vildeste og de mest ukendte naturoplevelser i USA, så du kan lade dig inspirere til oplevelser på din kør-selv-ferie.

Modtag vores eksklusive e-hæfte med 12 nationalparker

Tilmeld dig FDM travels´ nyhedsbrev og du modtager vores eksklusive e-hæfte om 12 udvalgte nationalparker i USA, som vi mener, hver især repræsenterer noget ganske unikt blandt USA´s 62 nationalparker. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

E-hæfte om 12 nationalparker i USA