Unikke Inns og hoteller i USA

Tag på livsnyderferie i USA


Vil I nyde livet lidt ekstra på jeres ferie? Så skal I opleve vores udvalg af unikke Inns og hoteller, der inkluderer håndplukkede Distinguished Inns. De er alle specielle overnatningssteder, der byder indenfor i smagfulde omgivelser, hvor kvaliteten er helt i top. Disse charmerende, mindre og lidt større overnatningssteder er gerne smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering.

Distinguished Inns - personlig gæstfrihed uden sidestykke
På vores udvalgte Distinguished Inns, vil I opleve en personlig gæstfrihed uden sidestykke. Et unikt særpræg ved Distinguished Inns er nemlig, at de ofte er drevet af ejerne selv. Det betyder, at I er sikre på en herlig autentisk oplevelse med et charmerende personligt præg, hvor I kan opleve at få et personligt forhold til værterne – som til gengæld behandler jer som venner af huset.

Giv din kør-selv-ferie det lille ekstra
Hvis I planlægger en kør-selv-ferie i USA, hvor det gode liv skal i fokus, er det oplagt at vælge et eller flere af vores unikke Inns og hoteller. Nyd blot et par dages afslapning, eller byg hele jeres kør-selv-ferie omkring disse skønne oaser. Da de unikke Inns og hoteller alle er unikke, kan de let blive et af højdepunkterne på jeres USA-rejse - og et vanedannende et af slagsen.

Se filmen
Distinguished Inns i USA
West Mountain Inn - huset om sommeren, Vermont i USA

Det kan du forvente på vores unikke Inns og hoteller

Oplev et autentisk Amerika som i klassiske film

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Høj kvalitet

Med et ophold på Distinguished Inns er I garanteret en kvalitetsoplevelse. Der er ca. 20.000 Inns og Bed&Breakfast steder i USA, men kun 250 af dem lever op til de høje kvalitetskrav, der stilles for at blive en del af Distinguised Inns. Udvælgelsen og den løbende kvalitetssikring gennemføres af uafhængige inspektører, der overnatter anonymt som gæst og tjekker hver enkelt Distinguished Inn. Sikker og effektiv ”Quality assurance” som amerikanerne kalder denne form for kvalitetssikring.

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af et par dage under eller efter jeres rundrejse på kontinentet.

Unikke Inns og hoteller er perfekte til:

  • Afslapning og forkælelse i unikke omgivelser
  • Romantiske ferier og bryllupsrejser
  • Familiefester som fødselsdage og bryllupper
  • Ferier med historisk tema
  • Mad- og vin-ferier
  • Wellnessferier
  • Golf og skiferier
  • Små konferencer eller teambuildingophold med firmaet