Navy Seal Museum i Fort Pierce

Kom tættere på Navy SEALs' historie og elitesoldaternes enestående færdigheder

I Ft Pierce Inlet State Park ligger Navy SEAL Museum, hvor du får et godt indblik i Navy SEALs' historie og elitesoldaternes enestående færdigheder, prøvelser og triumfer. Navy Seal blev formelt oprettet i 1962 men har rødder tilbage til 2. Verdenskrig, hvor det amerikanske militær erkendte behovet for skjult rekognoscering af landingsstrande og kystforsvar.

Når du træder ind i museet åbner sig en verden af spænding og ærefrygt, når du udforsker udstillingerne, der omfatter autentiske våben, køretøjer, specialudstyr og interaktive skærme, der fortæller om SEALs' enestående færdigheder. En af museets udstillinger er redningsbåden fra skibet Maersk Alabama som somaliske pirater holdt kaptajn Richard Phillips som gidsel under Maersk Alabama-kapringen i 2009. Navy Seal sørgede for en lykkelig afslutning. Kapringen blev senere filmatiseret med Tom Hanks i hovedrollen som kaptajn Richard Phillips.

Udenfor museumsbygningen er der udstillet ægte militært udstyr som fx helikoptere og hurtiggående både, som Navy Seals har brugt under farlige missioner og operationer til søs. I et hjørne står et stort mindesmærke med navnene på alle medlemmer af Underwater Demolition Team - "Frømændene" fra Anden Verdenskrig og moderne Navy SEALs - som gennem årene er døde i tjeneste.

Navy SEAL Museum i Fort Pierce (Sunrise City) ligger ca. 185 kilometer nord for Fort Lauderdale.

Kort

Vis på kort