Rejseforedrag: Kør-selv på Hawaii

Gratis inspirationsaften om kør-selv-ferie på Hawaii

Drømmer du om en kør-selv-ferie på Hawaii? Så deltag på vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser i den flotte natur på Hawaii. Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og et indblik i de største highlights giver vi dig inspiration til at finde Hawaiis helt særlige oplevelser på de forskellige øer. Kom med til vores inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en kør-selv-ferie på natursmukke Hawaii.

Vores rejseforedrag er for dig, som ønsker at købe din rejse eller allerede har købt den hos FDM travel. Vi giver en introduktion til dig, der gerne vil vide mere om Hawaii eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse med FDM travel skal gå hen. Gennem vor ekspertviden giver vi dig et indtryk af, hvad Hawaii har at byde på af seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder kombineret med vore personlige rejseoplevelser.

Datoer og tilmelding

oktober 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie på Hawaii Lyngby 23-10-2024 18:00 Ledige pladser
november 2024 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv-ferie på Hawaii Online 05-11-2024 17:00 Ledige pladser

Foredragsholderen er Kasper fra Aalborg

Rejsebranchen blev en del af mig eller skulle jeg måske hellere sige, jeg blev en del af rejsebranchen, da jeg for over 20 år siden, tog min første tur til USA. Jeg var solgt både til rejsebranchen og til USA. Rejsebranchen er helt speciel, hvor du har unikke muligheder for at opleve den store verden og når du ikke gør det, kan du få lov at skabe folks drømmerejse. Jamen kan det næsten være bedre?

Imens du venter på nye foredrag, kan du se vores seneste foredrag om Hawaii her.

Se filmen
Rejseforedrag om Hawaii - se optagelse
Hawaii - kysen på Kauai-øen