Starbucks Roastery & Tasting Room i Seattle

Oplev en historisk Starbucks

Den verdensomspændende kæde Starbucks havde sin spæde start i Pike Peak Market i Seattle tilbage i 1917. Siden da har Starbucks spredt sig til alle verdens hjørner, men kun her i Seattle kan I få en helt unik oplevelse på Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room. Besøg "The Willy Wonka of Coffee", alle kaffeelskeres slaraffenland.

Unik kaffeoplevelse i superkæden

I 1917 åbnede den første Starbucks Store på det historiske Pike Peak Farmers Market i hjertet af Seattle. I dag kan I nyde en kop af deres verdensberømte kvalitetskaffe i 1st & Pike Coffeehouse nær Pike Peak Market, der er indrettet i samme varme, rustikke stil, som den første butik.

Men ønsker I en helt særlig kaffeoplevelse, så besøg Starbucks Reserve Roastery & Tasting Room blot ni blokke væk fra den første butik, hvor kaffen ristes lige for næsen af jer i det eksklusive tasting room. Her kan I opleve kaffen fra den ristes og kommer svævende over hovedet på jer gennem rør og turbiner, og til den brygges og serveres på kunstfærdig vis i den elegante bar. Det er "The Willy Wonka of Coffee", som Starbucks selv beskriver det. I kan smage på og købe Starbucks specialblandinger og få en helt igennem sjov og unik kaffeoplevelse i én af verdens største kaffekæder.

Kort

Vis på kort