Svævebanen fra Alyeska Ski Resort til Mt. Alyeska

På syv minutter får du en af Alaskas bedste udsigter

Starter din kør-selv-ferie i Alaska fra Anchorage, kan det første stop være i den lille ferieby Gridwood. Byen ligger bare 60 kilometer fra Anchorage via Seward Highway, der følger fjorden Turnagain Arm, hvor du også kan opleve et af verdens største tidevandsudsving. Højdepunktet i Gridwood er svævebanen, Alyeska Aerial Tramway ved Alyeska Ski Resort, der bringer forventningsfulde rejsende til Mt. Alyeska observationsdæk. Om sommeren tager turen ca. syv minutter, hvor du kommer gennem tykke skove og høje klipper, og måske får du endda et glimt af elge og bjørne.

Du ender i ca. 710 m.o.h. på af Mt. Alyeskas, hvor der er et observationsdæk med udsigt til Turnagain Arm, gletsjere og høje bjergtoppe toppe i Chugach-bjergkæden. Nyd en hyggelig picnic eller en god middag ved solnedgang på restauranten Seven Glaciers. Den har fået sit navn for at hylde de syv gletsjere, der kan ses fra restauranten.

Om sommeren har du mulighed for vandreture, mountainbiking, paragliding, og endda vandre på gletsjeren. Om vinteren står den på ski og snowboarding.

Kort

Vis på kort