West Palm Beach i Florida

Her bliver du underholdt dagen lang

Pulsen er høj i West Palm Beach, der ligger ud til Atlanterhavskysten lidt nord for Fort Lauderdale. I Downtown West Palm Beach finder du underholdningsdistrikterne Clematis Street, Rosemary Square, Northwood Village og Antique Row med sprudlende vægmalerier, og butiksfacader i stærke farver. Her ligger fancy barer, fashionable mærkevarebutikker, vintagebutikker, kunstgallerier, restauranter og natklubber side om side.

Er du til fest, farver og fed musik, så skal du til SunFest – det er hele Floridas største festival med både lokale og internationale navne. Festivalen ligger i den første uge i maj og tiltrækker op mod 100.000 festglade mennesker.

Skal du have lidt kultur inden for vesten, så brillerer Northern Museum of Ark med europæiske, amerikanske og kinesiske kunstsamlinger i verdensklasse. Har du familien med så læg vejen forbi Palm Beach Zoo med alt fra bjørne, alligatorer, pumaer, aber, jaguar, charmerende lemurer til farverige sommerfugle og langbenede flamingoer. Der skal selvfølgelig også være tid til at slappe af – det kan du gøre på de skønne, hvide sandstrande hvorfra du kan tage en dukkert i Atlanterhavet.

Kort

Vis på kort