Zion - Under the Canvas

glamping tæt på zion nationalpark

Den sjoveste måde at udforske Zion Nationalparks orangerøde klippetoppe, er ved at bo i denne luksuriøse teltcamp lige uden for  parken. Her kan I sidde midt blandt kaktusplanter, stejle kilippevægge og sejldugstelte og nyde præriens lyde og specielle duft efter en spændende dag i én af USAs smukkeste landskaber. 

De lækre telte, med privat badeværelse, er den perfekte kombination af komfort og naturtæt beliggenhed med store bløde senge og Utahs ørkenvidder lige uden for teltdugen.

Medbing: Lommelygte, insektspray, solcreme, solhat, solbriller, vandresko, kamera og selvfølgelig eventyrlysten.

Fra 1.875 kr.
Pris pr. person pr. nat i dobbeltværelse i deluxe-telt.  

Rejseperiode:
Marts - november

Standard:
Deluxe-telt med dobbeltseng og privat bad
Stargazer-telt med dobbeltseng og privat bad
Suite-telt med dobbeltseng og privat bad

Bemærk:
Der bliver varmt i sommerperioden og der er ingen aircondition. Husk at drikke meget vand.

Embers Restaurant står klar med lækker mad, og her kan I også bestille en picnic-frokost til at tage med på tur.

Der er døgnbemandet reception på glampingpladsen.

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Deltag i områdets mange aktiviteter

I hovedteltet bliver man taget imod af et frisk og sødt personale, som giver en grundig gennemgang til hvordan telt og tilbehør fungerer såsom brændeovn, lamper, adaptere, brænde, bad og vand mm.

I hovedteltet findes den eneste restaurant i nærheden. De serverer både morgen-, frokost-, og aftensmad, dessert og alkohol - fin kvalitet og alt til rimelige priser. Man må gerne medbringe sit eget, der er dog ikke køleskab eller det fornødne service i teltet og medbragt vin må ikke nydes andre steder end i teltet grundet alkoholloven i Utah. Derfor er alkohol, som vin og spiritus, også kun at finde i liquor stores og ikke i supermarkeder.

Der er fri vand, kaffe, te og kakao i hovedteltet døgnet rundt. Der er dagligt aktiviteter på området såsom live musik, yoga, gåture, ridning på heste, spil og postkort man kan skrive, som Under Canvas sender gratis for en. Derudover er der dagligt aktiviteter til børn som fx ”mal postkort med vandfarver”, ”lav dit eget armbånd” og ”mal på sten” osv.

I teltet er der brændeovn og brænde – det skal helst holdes i gang hele natten, ellers bliver det koldt, da teltet ikke er lukket helt til. Der er også bad, vask og wc med varmt vand – Ellers findes det også i flere fællesbygninger på området, hvor der er håndklæder til rådighed.

Ca. 30-40 min ca. fra Zion Under Canvas findes de nærmeste supermarkeder og tankstationer. Zion Nationalpark ligger ca. 30 min kørsel fra Zion Under Canvas.

Vis på kort

Inpiration

Zion Nationalpark