Casper - Vejle

Casper - rejsespecialist

Hvis man spørger venner og familie, så er sætningen “ Casper, han er altid ude at rejse”.

Min motivation til rejser og oplevelser, er kommet helt fra barnsben, hvor de første par ski blev sat på mig som 4-årig. Når jeg er ude at rejse, så suger jeg alt til mig. Det er lige fra kør-selv-ferie gennem Tyskland, Italien og det sydlige Spanien til USA og Canada. Så holder jeg også meget af, at tage på vinsmagninger i Italien og Portugal, vandreture i naturen, monumenter og historier undervejs.

Der skal hele tiden ske noget. Mine rejser til USA & Canada har været oplevelser jeg aldrig glemmer. Der er altid det man skal se! Og så det alt det man kan finde! Der er så mange oplevelser, lige fra forlystelsesparker til nationalparker, Yosemite, Grand Canyon, Rocky Mountains og Jasper. På mine rejser skal der altid findes en ekstra oplevelse til bagagen: Som at være til Bryan Adams koncert i Toronto, Baseball i Houston, Texas eller Canadisk fodbold i Ottawa.

Jeg har altid elsket at rejse og været på alt fra storbyferie, kør-selv-ferie og større rejser som USA & Canada. Min favorit destination er det vestlige Canada, hvor jeg sætter pris på balancen mellem natur, dyreliv og frisk luft som i fx Lake Louise, Columbia Icefield Skywalk og Jasper National Park.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Natural Bridge Caverns - populær hulepassage i Texas 
  • Florida Keys - fodring af kæmpe tapron fisk ved Robbies of Islamorada
  • Grouse Mountain & Capilano Suspension Bridge nær Vancouver. Et must-see for her får du naturen helt til højderne
  • Wildcatter Ranch i Texas - At stå op om morgenen og føle sig som en cowboy, er den bedste følelse. Tag ud og rid i naturen, skyd med lerduer eller fodre longhorns om morgenen
  • Vancouver på cykel - her får du vind i håret, mens du oplever Vancouver langs kysten og rundt i Stanley Park
     

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Vejle

Kontakt