Downtown Melbourne

Moderne shopping, victoriansk charme

Fra toppen af Rialto Towers (253 m), der står stolt blandt skyskraberne i centrum, får du et imponerende panorama over Melbourne; Australiens næststørste by med over 3,5 millioner indbyggere. Melbourne er et etnisk smeltedigel for alverdens inspirationer, der hver især har bidraget til at ændre byen fra en højengelsk bastion til en international og inspirerende by. I downtown Melbourne finder du det perfekte miks af et moderne bymiljø og historiske stræder, der giver byen sin charme. Læg dertil en skøn afslappet vibe, imødekommenhed og livsglæde, og så ved du, hvorfor du absolut bør besøge Melbourne på din kør-selv-ferie eller rundrejse.;

Inspiration

I gader, stræder og arkader

I downtown Melbourne finder du byens to ældste områder, The Hoddle Grid og Queen Victoria Market. The Hoddle Grid er en fuldstændig symmetrisk anlagt bydel fra 1837, hvor smukt dekorerede victorianske palæer står side om side med skyskrabere og shoppingcentre. The Hoddle Grid er Melbournes centrum for livsnydere. Forskellige smågader vrimler med gode og hyggelige restauranter, fx i Hardware Lane og Flinders Lane. Oplev også én af Melbournes mange skatte, nemlig de overdækkede gader og arkader, som Cathedral Arcade og Block Palace, der emmer af gammel charme og ny shopping.

Imponerende udendørs marked

Queen Victoria Market, der breder sig over flere blokke, er det største udendørs marked på den sydlige halvkugle. Her smelter historie, madentusiasme og god stemning sammen til en perfekt komponeret dag i solen. Når du har smagt, duftet og betragtet det hele, kan du fortsætte den sanselige forkælelse på det italienske hovedstrøg, Lygon Street. En gåtur her om aftenen er en oplevelse, som du skal have med i Melbourne, for her er stemningen noget helt specielt.

Kort

Vis på kort