Luxury Lodges i Australien

Tag på livsnyderferie i australien


På Luxury Lodges vil I opleve at komme helt tæt på den fascinerende australske natur og gæstfrihed uden sidestykke. Udformningen og placeringen  af de enkelte Lodges varierer fra luksus safaritelte til Outback farms, Hideaways i naturen og vingårde. Fælles for alle, er en kvalitet helt i top.

Hvis I planlægger en kør-selv-ferie i Australien og vil have lidt ekstra forkælelse, er det oplagt at inkludere Luxury Lodges enten som et par dages afslapning mellem oplevelserne eller som en hel ferie, hvor I bygger jeres kør-selv-ferie op omkring disse skønne oaser. De lækre Lodges er alle helt unikke, og kan let blive et af højdepunkterne på jeres Australien-rejse, som nemt bliver vanedannende.

Information

 

Eventyret starter her

Luxury Lodges er alle opsat på at skabe den unikke forbindelse mellem deres gæster og det enkelte steds små specielle oplevelser og omgivelser. Ægte australsk gæstfrihed blandet med de enkelte regioner særpræg - Her er garanti for mindeværdige, uforglemmelige og for nogle livsforandrende oplevelser.

 

destinationerne

Uanset hvor i Australien jeres ferie tager jer hen, er der mulighed for at finde et eller flere af disse skønne steder. Kombiner nogle af de forskellige lodges, og I er sikker på en fabelagtigt ferie.

New South Wales:
Capella Lodge Lord Howe Island - Emirates One & Only Wolgan Valley - Pretty Beach House Bouddi National Park

South Australia:
Arkaba Flinders Ranges - Southern Ocean Lodge Kangaroo Island - The Louise Barossa Valley 

Victoria:
Lake House, Lake Daylesford  

Western Australia:
Cape Lodge Margaret River - El Questro Homestead Kimberleys - Sal Salis Ningaloo Reef

Northern Territory:
Bamurru Plains kakadu National Park - Longitude 131 Uluru (Ayers Rock)

Queensland:
Crystalbrook Lodge Outback Queensland - Lizard Island - Qualia Hamilton Island - Silky Oaks Lodge Daintree - Spicers Peak Lodge 

Tasmanien:
Saffire Freycinet

 

Høj kvalitet

Med et ophold på Luxury Lodges er I garanteret en kvalitetsoplevelse. Alle Lodges er ejet og drevet individuelt, men fælles for alle er en passion for, at vise den enkelte destinations specialer og og særpræg frem i sofistikerede og lækre rammer med fokus på omgivelserne. Steder er så meget mere end blot et overnatningssted, de er hele destinationer i sig selv med et hav af oplevelsesmuligheder, alle af meget høj kvalitet.

 

Luxury Lodges er perfekte til:

  • Afslapning og forkælelse i unikke omgivelser
  • Romantiske ferier og bryllupsrejser
  • Autentiske oplevelser i naturen
  • Familieferie med fokus på oplevelser
  • Mad- og vin-ferier
  • Wellnessferier

Galleri