Phillip Island

Til pingvinparade ved skumringstid

Hvis du har lejet en bil i Melbourne, er det bare en køretur på ca. 140 km til Phillip Island – en af Victorias must-see attraktioner. Hele øen er et beskyttet naturområde pga. det unikke dyreliv, der er det helt store trækplaster. Det er specielt de små, charmerende pingviner og en af Australiens største koncentration af pelssæler, der har sat øen på verdenskortet. Men – Phillip Island har endnu mere at byde på…

Inspiration

Nogle af højdepunkterne på Phillip Islands:

  • Pingvinparade – ved skumringstid lunter tusindvis pingviner tilbage til deres huler i klitterne, efter en lang dag på havet. Det er gennem årene blevet kendt som ”Penguin Parade”.
  • Koala Conservation Centre – her gøres et stort arbejde for at bevare koalaen. Du kan opleve de små charmetrolde i deres naturlige habitat, når du fx går via gangbroen blandt eukalyptustræernes trækroner.
  • A Maze´N Things – en sjov og spændende verden af alt fra optiske illusioner, labyrinter, en SkyTrail gennem trækronerne til en 19-hullers minigolfbane. Her er underholdning for hele familien.
  • Vandre- og cykelture – du er flere ruter inde på øen og langs kysten, hvor du måske falder over en badestrand.
  • Hvaler – du kan spotte hvaler, hvis du kører The Bass Coast Whale Discovery Trail, der bla. fører dig til flere udsigtspunkter på Phillip Island.
  • Surfing – der afholdes mange surf-konkurrencer på Phillip Island, hvor betingelserne er rigtig gode – hvorfor ikke booke en surftime?

" Tip: Start din tur til øen i Phillip Islands besøgscenter – der er en masse god information at hente. "

- Alan, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort