Helene - Lyngby

Helene - rejsespecialist

Jeg har altid elsket at rejse og har også boet 3 år i USA, hvor jeg kom vidt omkring og oplevede så meget jeg kunne. USA er en af mine yndlingsdestinationer - der er så meget at se, da landet har så meget forskelligt at byde på. Alt fra fantastiske strande, fede storbyer, smuk natur, rig kultur og meget mere. Men Europa er bestemt også et dejligt sted at rejse og her har jeg også været meget rundt. Jeg elsker blandt andet at rejse i Tyskland et par gange om året, da vores naboland kan meget mere end bare at være gennemkørsel sydpå.

Noget af det der tiltrækker mig ved at rejse, er at man kan gøre det på præcis den måde man har lyst til. Og man kan få lige de oplevelser, man har set frem til og drømmer om. Jeg har selv været på både krydstogter, mini-weekends-ferier, kør-selv-sommerferier, autocamper ferie og storbyferier for at nævne nogle, og jeg har nydt alle de forskellige rejseformer.

Min rejselyst er kun vokset med tiden, og jeg glæder mig til at hjælpe andre med at finde og booke deres drømmerejse - helt som den passer dem.”

Nogle af mine største oplevelser:

 • Rundtur i Det Hvide Hus og Pentagon i Washington D.C 
   
 • Broadway shows i New York - en af mine yndlingsstorbyer 
   
 • At være på græsset på Lincoln Financial Field under en Philadelphia Eagles kamp 
   
 • Vandretur tur omkring Crater Lake National Park 
   
 • En køretur langs Skyline Drive i Shenandoah National Park

Hvor arbejder jeg? 
FDM travel Lyngby

Kontakt