Arrowhead Provincial Park

Fokus på friluftslivet

Kommer du kørende fra Toronto og mod Algonquin Provincial Park, ligger der en lille forsmag på den frodige canadiske natur i Arrowhead Provincial Park. Den lille park på 12 km² blev grundlagt i 1971. Trods sin beskedne størrelse, kan du både mountainbike, sejle i kano- og kajak eller vandre gennem løvskoven til det lille vandfald Stubbs Falls eller nogle af parkens tre mindre sandstrande. Parkens længste hike er Beaver Meadow Trail på ca. syv kilometer, så de fleste kan være med. Elge ses jævnligt i parken, så måske er du heldig at spotte en?

Parken er et godt sted for en picnic, men du kan også vælge at overnatte på en af campingpladserne. Der er tre campingpladser; Roe, Lumbye og endelig East River, der er bedst egnet, hvis du ankommer i motorhome.

Arrowhead Provincial Park ligger ca. 240 kilometer nord for Toronto og kun 60 kilometer fra den meget større Algonquin Provincial Park.

Inspiration

Vinter i parken

De seneste år har parken oplevet en eksplosion af besøgende i vintermånederne, og har i det hele taget et af provinsens bedste vinterprogrammer med masser af udendørsaktiviteter. Du kan komme på langrend, vandreture med snesko, skøjteløb og tage på isfiskeri. Det har bl.a. ført til et helt nyt Visitor Centre, der åbnede dørene i 2018.

Kort

Vis på kort

Oplev det østlige Canada - Skab din egen historie