Byen Rivière-du-Loup

Lille by på bredden af Saint Lawrence floden

Har kør-selv-ferien i Quebec og det østlige Canada bragt dig til Rivière-du-Loup, kan du se frem til en super hyggelig kystby med solnedgange, der er postkort værdige. Byen ligger ud til Saint Lawrence floden, hvor luften er dejlig frisk og naturen der omgiver byen, kan opleves på vandre- og cykelture i forskellige længder. Midt i byen finder du nogle smukke parker som fx Parc des Chutes med et overraskende stort vandfald.

Rue LaFontaine gaden i bymidten, lokker med små butikker og flere hyggelige spisesteder. Hvis du vil lærer lidt om livet i starten af det 20. århundrede, så besøg museet det interessante Musee du Bas Saint-Laurent med mere end 250.000 fantastiske fotografier. De viser ansigter og landskaber, der hver især fortæller en historie fra området.

Fra Rivière-du-Loup, kan du se ud til nogle småøer i Saint Lawrence floden, hvor der står et smukt fyrtårn. Det er blevet renoveret og blevet til en rigtig hyggelig Inn. Her kan du bo en nat eller flere, og få en ide om hvordan de var at være fyrvogter i gamle dage - udsigten fejler bestemt ikke noget.

Kort

Vis på kort